Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Ísbirnir UMF Hundar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Marksson geeft een lange en hoge pass. Georgsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðfinnsson is nu in balbezit. Georgsson onderschept slim de pass. Georgsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Guðfinnsson rent richting de bal. Guðfinnsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt llugason de bal. Valgarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valgarðsson haalt uit met een fantastische trap. Hákonsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ingason onderschept slim de pass. Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðfinnsson passt de bal met de wreef. Arnbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnbergsson speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bragason probeert naar een medespeler te passen. Alexson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guðfinnsson. Alexson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bragason zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Frostason met een sublieme pass. Georgsson is nu in balbezit. Ottósson rent richting de bal. Georgsson verovert de bal door een tackle van achteren. Georgsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ísbirnir - UMF Hundar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ísbirnir 50%, UMF Hundar 50%.
Daufir Ísbirnir - UMF Hundar 1:0

51e minuut.
Frostason passt de bal in één keer door. Valgarðsson rent richting de bal. llugason rent richting de bal. Valgarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valgarðsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Guðfinnsson passt de bal met de wreef. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson passt de bal in één keer door. Valgarðsson is nu in balbezit. Valgarðsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daufir Ísbirnir - UMF Hundar 1:1

79e minuut.
Bragason heeft problemen om de bal te vangen. Guðfinnsson rent richting de bal. Guðfinnsson passt de bal met de wreef. Bragason is nu in balbezit. Bragason passt de bal met de wreef. Sigursteinnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Valgarðsson rent richting de bal. Lúðvíksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnbergsson onderschept slim de pass. Valgarðsson rent richting de bal. Valgarðsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ísbirnir 45%, UMF Hundar 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daufir Ísbirnir - UMF Hundar 1:1