Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttir Ásar Fávísir Sigurvegarar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ingvason rent richting de bal. Vífillsson onderschept slim de pass. Vífillsson speelt de bal door. Ásvaldson is nu in balbezit. Ásvaldson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kolbeinsson is nu in balbezit. Kristmannsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gústafsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbeinsson rent richting de bal. Kolbeinsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hrólfsson geeft een lange en hoge pass. Hallgrímsson heeft problemen om de bal te vangen. Hrólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrólfsson haalt uit met een fantastische trap. Elísson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Ásar - Fávísir Sigurvegarar 1:0

23e minuut.
Eiðsson met een sublieme pass. Vífillsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vífillsson passt de bal zonder na te denken. Ásvaldson rent richting de bal. Ásvaldson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stuttir Ásar - Fávísir Sigurvegarar 1:1

45e minuut.
Vífillsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vífillsson probeert naar een medespeler te passen. Ásvaldson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásvaldson schiet op doel. Friðjónsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Ásar - Fávísir Sigurvegarar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Ásar 45%, Fávísir Sigurvegarar 55%.
Stuttir Ásar - Fávísir Sigurvegarar 1:2

46e minuut.
Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ásvaldson. Kolbeinsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Hrafnsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Níelsson de bal. Hrólfsson rent richting de bal. Hrólfsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hallgrímsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stuttir Ásar - Fávísir Sigurvegarar 2:2

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Ingvason de bal onder controle te krijgen. Ásvaldson rent richting de bal. Ingvason maakt een afschuwelijke overtreding. Ingvason krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Jóhannson rent richting de bal. Kolbeinsson onderschept slim de pass. Hrólfsson rent richting de bal. Kolbeinsson is nu in balbezit. Kolbeinsson haalt uit met een fantastische trap. Elísson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Hrólfsson kopt de bal weg. Ingvason heeft problemen om de bal te vangen. Ingvason geeft de bal voor. Hrólfsson rent richting de bal. Hrólfsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Ásar 43%, Fávísir Sigurvegarar 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stuttir Ásar - Fávísir Sigurvegarar 2:2