Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vægir Flóar aron bjarki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Erlendsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson verovert de bal door een tackle van achteren. Orlygsson passt de bal met de wreef. Kristbergsson rent richting de bal. Kristbergsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sigurjónsson passt de bal met de wreef. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson passt de bal met de wreef. Kristbergsson rent richting de bal. Kristbergsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Þórarinnsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sveinsson komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Davíðsson geeft een hoge lob. Inworp. Úlfarsson met de inworp. Jensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vægir Flóar 47%, aron bjarki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vægir Flóar - aron bjarki 0:0

49e minuut.
Mikaelsson is nu in balbezit. Mikaelsson geeft een lange en hoge pass. Kristbergsson rent richting de bal. Kristbergsson schiet op doel. Nikulásson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vægir Flóar - aron bjarki 1:0

58e minuut.
Sigurjónsson kopt de bal weg. Daar is Randversson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson schiet op doel. Nikulásson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

68e minuut.
Sæmundsson trapt de bal weg van het doel. Orlygsson kopt de bal weg. Gestsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Friðjónsson met een snelle inworp. Erlendsson rent richting de bal. Sveinsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sveinsson krijgt een gele kaart. Erlendsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Erlendsson kan niet meer verder spelen.

79e minuut.
Kristbergsson rent richting de bal. Friðjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sveinsson maakt een afschuwelijke overtreding. Sveinsson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Friðjónsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Friðjónsson met een snel genomen vrije trap. Jónharðson is nu in balbezit. Jónharðson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vægir Flóar - aron bjarki 1:1

82e minuut.
Sigurjónsson met een sublieme pass. Kristbergsson is nu in balbezit. Kristbergsson passt de bal in één keer door. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vægir Flóar 42%, aron bjarki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vægir Flóar - aron bjarki 1:1