Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraftir Betlarar Fávísir Sigurvegarar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Elísson met een harde bal richting middenveld. Arnórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson speelt de bal door. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Inworp. Þorfinnsson met een snelle inworp. Vífillsson geeft een lange en hoge pass. Eiðsson rent richting de bal. Eiðsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Arnórsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oddason komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Oddason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Óskarsson rent richting de bal. Guðmundsson onderschept slim de pass. Guðmundsson haalt uit met een fantastische trap. Elísson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Fávísir Sigurvegarar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraftir Betlarar 44%, Fávísir Sigurvegarar 56%.
Kraftir Betlarar - Fávísir Sigurvegarar 1:0

76e minuut.
Kristmannsson geeft een lange en hoge pass. Veigarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddason is nu in balbezit. Vífillsson onderschept slim de pass. Vífillsson schiet op doel. Elíasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kristmannsson is nu in balbezit. Guðmundsson rent richting de bal. Kristmannsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kristmannsson krijgt een gele kaart. Guðmundsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Elísson trapt de bal weg. Vífillsson kopt de bal weg. Jónharðson bereikt de bal nog maar net als eerste. Veigarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Veigarsson draait met de bal, schiet en ... Elíasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aðalgeirsson kopt de bal weg. Hallgrímsson heeft problemen om de bal te vangen. Ingibergsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ingibergsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraftir Betlarar 43%, Fávísir Sigurvegarar 57%.
Kraftir Betlarar - Fávísir Sigurvegarar 1:0