Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Ísbirnir Hlýðnir Víkingar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Arnaldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaldsson met een sublieme pass. Egilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grétarsson is nu in balbezit. Grétarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ísbirnir - Hlýðnir Víkingar 0:1

13e minuut.
Hjörleifsson speelt de bal door. Arnaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaldsson probeert naar een medespeler te passen. Grétarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grétarsson haalt uit met een fantastische trap. Hákonsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bragason rent richting de bal. Axelsson rent richting de bal. Örvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Örvarsson geeft een hoge lob. Bragason geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ísbirnir 46%, Hlýðnir Víkingar 54%.
Daufir Ísbirnir - Hlýðnir Víkingar 0:1

49e minuut.
Sjafnarsson passt de bal met de wreef. Hjörleifsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rögnvaldsson. Rögnvaldsson krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sjafnarsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexson met een snelle inworp. Axelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Axelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axelsson speelt de bal door. Alexson heeft problemen om de bal te vangen. Alexson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sjafnarsson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rögnvaldsson schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Brandsson trapt de bal weg. Grétarsson probeert de bal met de borst te controleren. Grétarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hákonsson trapt de bal weg. Axelsson kopt de bal weg. Örvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rögnvaldsson onderschept slim de pass. Rögnvaldsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ísbirnir 53%, Hlýðnir Víkingar 47%.
Daufir Ísbirnir - Hlýðnir Víkingar 0:1