Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Ísbirnir Vægir Flóar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Lúðvíksson probeert naar een medespeler te passen. Sveinsson rent richting de bal. Sveinsson passt de bal zonder na te denken. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Marksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marksson geeft een hoge lob. Daar is Alexson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rögnvaldsson is nu in balbezit. Rögnvaldsson schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mikaelsson is nu in balbezit. Mikaelsson passt de bal met de wreef. Jónharðson met een sublieme pass. Rögnvaldsson rent richting de bal. Rögnvaldsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ísbirnir - Vægir Flóar 1:0

24e minuut.
Ingason verovert de bal door een tackle van achteren. Rögnvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinsson onderschept slim de pass. Axelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Axelsson draait met de bal, schiet en ... Sæmundsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ísbirnir 48%, Vægir Flóar 52%.
Daufir Ísbirnir - Vægir Flóar 1:0

53e minuut.
Halldórsson is nu in balbezit. Kristbergsson onderschept slim de pass. Kristbergsson passt de bal zonder na te denken. Snæbjörnsson rent richting de bal. Snæbjörnsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ingason raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brekason komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bragason geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snæbjörnsson met een snelle inworp. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bragason raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Víkingsson komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Oddason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snæbjörnsson is nu in balbezit. Snæbjörnsson geeft een hoge lob. Mikaelsson is nu in balbezit. Mikaelsson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lúðvíksson de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daufir Ísbirnir - Vægir Flóar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ísbirnir 57%, Vægir Flóar 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daufir Ísbirnir - Vægir Flóar 1:1