Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ólmir Hestar Ungmennafélagið Klettar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Þorsteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Herjólfsson rent richting de bal. Herjólfsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Einarsson de bal. Einarsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Doeltrap. Theódórsson met een harde bal richting middenveld. Valdimarsson controleert de bal met de borst. Svanlaugsson rent richting de bal. Svanlaugsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Friðjónsson heeft problemen om de bal te vangen. Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernharðsson rent richting de bal. Bernharðsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Davíðsson de bal onder controle te krijgen. Theódórsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Valdimarsson rent richting de bal. Valdimarsson passt de bal met de wreef. Kristmannsson rent richting de bal. Einarsson onderschept slim de pass. Einarsson draait met de bal, schiet en ... Theódórsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Frímannsson met de inworp. Svanlaugsson probeert de bal met de borst te controleren. Þórólfsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Þórólfsson krijgt een gele kaart. Svanlaugsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Svanlaugsson komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ólmir Hestar 41%, Ungmennafélagið Klettar 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ólmir Hestar - Ungmennafélagið Klettar 0:0

51e minuut.
Daar is Marteinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svanlaugsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernharðsson. Bernharðsson krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Valdimarsson rent richting de bal. Svanlaugsson verovert de bal door een tackle van achteren. Svanlaugsson speelt de bal door. Friðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðjónsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Þorsteinnsson met de inworp. Bernharðsson rent richting de bal. Bernharðsson speelt de bal door. Valdimarsson geeft de bal voor. Theódórsson bokst de bal weg. Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Ungmennafélagið Klettar 1:0

64e minuut.
Theódórsson met een harde bal richting middenveld. Svanlaugsson kopt de bal weg. Ásþórsson is nu in balbezit. Ásþórsson schiet op doel. Haraldsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ólmir Hestar - Ungmennafélagið Klettar 1:1

67e minuut.
Kristmannsson geeft de bal voor. Hákonsson kopt de bal weg. Gissurarson probeert de bal aan de voet te houden. Ásþórsson is nu in balbezit. Ásþórsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Friðjónsson probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Þórólfsson met een snelle inworp. Hallgrímsson is nu in balbezit. Hallgrímsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kristmannsson met een sublieme pass. Bernharðsson rent richting de bal. Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsson schiet op doel. Theódórsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Ungmennafélagið Klettar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ólmir Hestar 33%, Ungmennafélagið Klettar 67%.
Ólmir Hestar - Ungmennafélagið Klettar 2:1