Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fjórir Valir Ungmennafélagið Klettar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Eyjólfsson de bal. Daníelsson rent richting de bal. Daníelsson passt de bal zonder na te denken. Svanlaugsson rent richting de bal. Svanlaugsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Höskuldsson geeft een lange en hoge pass. Herjólfsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Þráinnsson. Herjólfsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darrason zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gautsson onderschept slim de pass. Svanlaugsson onderschept slim de pass. Ásþórsson is nu in balbezit. Svanlaugsson rent richting de bal. Svanlaugsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tyrfingsson is nu in balbezit. Tyrfingsson geeft de bal voor. Ingþórsson kopt de bal weg. Þráinnsson is nu in balbezit. Þráinnsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Herjólfsson geeft de bal voor. Frímannsson rent richting de bal. Frímannsson geeft de bal voor. Ásþórsson rent richting de bal. Ásþórsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Valir 52%, Ungmennafélagið Klettar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fjórir Valir - Ungmennafélagið Klettar 0:0

52e minuut.
Daníelsson met een sublieme pass. Darrason rent richting de bal. Darrason passt de bal in één keer door. Ásþórsson rent richting de bal. Ásþórsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Valir - Ungmennafélagið Klettar 0:1

71e minuut.
Gautsson met een sublieme pass. Svanlaugsson is nu in balbezit. Svanlaugsson passt de bal met de wreef. Ásþórsson is nu in balbezit. Ásþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Friðjónsson is nu in balbezit. Friðjónsson probeert naar een medespeler te passen. Herjólfsson probeert de bal met de borst te controleren. Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragnarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Valir 51%, Ungmennafélagið Klettar 49%.
Fjórir Valir - Ungmennafélagið Klettar 0:1