Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minior United Dynamo Sofia
restart Tactiek W
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 60.7
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Choiński rent richting de bal. Choiński passt de bal in één keer door. Kitsikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsikis geeft een lange en hoge pass. Prinssen krijgt zijn hoofd ertegen. Chyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cosnician geeft de bal voor. Kitsikis is nu in balbezit. Moussa Faye schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moussa Faye krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Spučys onderschept slim de pass. Inworp. Stratev met een snelle inworp. Choiński geeft de bal voor. Prinssen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Choiński passt de bal in één keer door. Kitsikis rent richting de bal. Kitsikis geeft de bal voor. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Frigan verovert de bal door een tackle van achteren. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frigan. Andradas Asurmendi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moussa Faye neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Spučys speelt de bal door. Matics rent richting de bal. Matics passt de bal zonder na te denken. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava schiet op doel. Ivanušec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dummer met de inworp. Matics probeert naar een medespeler te passen. Kukhilava rent richting de bal. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dummer passt de bal met de wreef. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velescu. Andradas Asurmendi raakt geblesseerd tijdens het duel. Moussa Faye wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minior United 52%, Dynamo Sofia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minior United - Dynamo Sofia 0:0

46e minuut.
Miñoso komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Spučys onderschept slim de pass. Miñoso is nu in balbezit. Miñoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Proetter komt het veld opgelopen. Hwan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Prinssen rent richting de bal. Petrisor kan de bal niet met de borst controleren. Prinssen is nu in balbezit. Prinssen haalt uit met een fantastische trap. Chyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minior United - Dynamo Sofia 1:0

71e minuut.
Spučys rent richting de bal. Spučys met een sublieme pass. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Ivanušec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minior United - Dynamo Sofia 1:1

78e minuut.
Grba passt de bal met de wreef. Miñoso is nu in balbezit. Dummer onderschept slim de pass. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen draait met de bal, schiet en ... Paal! Chyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kitsikis speelt de bal door. Klungelig pakt Prinssen de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matics. Matics krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velescu. Andradas Asurmendi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matics zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andradas Asurmendi kopt de bal weg. Choiński geeft een lange en hoge pass. Miñoso rent richting de bal. Miñoso draait met de bal, schiet en ... Chyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minior United 54%, Dynamo Sofia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minior United - Dynamo Sofia 1:1