Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FO СПАРТАК ПЛОВДИВ
wsbk Tactiek Нормална
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
55.5 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Rodzik geeft een lange en hoge pass. Telemans kopt de bal weg. Kenda geeft een hoge lob. Senoussi krijgt zijn hoofd ertegen. Urumov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Canev bereikt de bal nog maar net als eerste. Canev passt de bal met de wreef. Telemans speelt de bal door. Kenda heeft problemen om de bal te vangen. Kenda geeft de bal voor. Urumov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Krasucki kopt de bal weg. Kenda geeft een hoge lob. Esparza kopt de bal weg. Senoussi is nu in balbezit. Senoussi haalt uit met een fantastische trap. Urumov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Karakushev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilchowski met de inworp. Chí Giang geeft de bal voor. Waerlop krijgt zijn hoofd ertegen. Kelk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karakushev kopt de bal weg. Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Piszczyk neemt vlug de vrije trap. Waerlop kopt de bal weg. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Kelk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - СПАРТАК ПЛОВДИВ 1:0

23e minuut.
Pachev speelt de bal door. Kuliński geeft de bal voor. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FO - СПАРТАК ПЛОВДИВ 1:1

25e minuut.
Waerlop probeert naar een medespeler te passen. Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marteau zijn tegenspeler op de grond. Marteau krijgt een gele kaart. Kenda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kenda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Piszczyk rent richting de bal. Kenda onderschept slim de pass. Kenda passt de bal in één keer door. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Wilchowski kopt de bal weg. Daar is Waerlop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canev bereikt de bal nog maar net als eerste. Waerlop verovert de bal door een tackle van achteren. Waerlop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FO 59%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FO - СПАРТАК ПЛОВДИВ 1:1

47e minuut.
Kenda geeft een hoge lob. Senoussi is nu in balbezit. Krasucki onderschept slim de pass. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Telemans kopt de bal weg. Gallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallone raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Inworp. Augustyn met een snelle inworp. Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda geeft de bal voor. Senoussi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kuliński kopt de bal weg. Esparza is nu in balbezit. Brzoza begaat een overtreding. Brzoza krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Gallone onderschept slim de pass. Gallone geeft een hoge lob. Krasucki is nu in balbezit. Senoussi verovert de bal door een tackle van achteren. Senoussi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi haalt uit met een fantastische trap. Urumov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - СПАРТАК ПЛОВДИВ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FO 39%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 61%.
FO - СПАРТАК ПЛОВДИВ 1:2