Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DIDI UNITED Локомотив Петте Кьошета
za6 Tactiek Diamonds442
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 42.2
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


6e minuut.
Minev probeert naar een medespeler te passen. Vivallos is nu in balbezit. Bergendorff is nu in balbezit. Vivallos onderschept slim de pass. Vivallos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Pytlík passt de bal met de wreef. Micov rent richting de bal. Rusanov probeert naar een medespeler te passen. Vivallos rent richting de bal. Vivallos draait met de bal, schiet en ... Pető verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - Локомотив Петте Кьошета 1:0

13e minuut.
Iskrenov is nu in balbezit. Iskrenov passt de bal in één keer door. Vivallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivallos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - Локомотив Петте Кьошета 2:0

15e minuut.
Micov geeft een hoge lob. Vivallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivallos passt de bal zonder na te denken. Iskrenov rent richting de bal. Iskrenov haalt uit met een fantastische trap. Pető kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Rusanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Mechkaliev de bal. Cumerlotti is nu in balbezit. Vivallos verovert de bal door een tackle van achteren. Vivallos draait met de bal, schiet en ... Pető bokst de bal weg.

24e minuut.
Boricov rent richting de bal. Iskrenov is nu in balbezit. Boricov begaat een overtreding. Boricov krijgt een gele kaart. Iskrenov raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusanov wilt de vrije trap nemen. Bergendorff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Minev passt de bal met de wreef. Ienaga geeft een lange en hoge pass. Van Waveren probeert de bal aan de voet te houden. Vivallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivallos draait met de bal, schiet en ... Pető bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - Локомотив Петте Кьошета 3:0

26e minuut.
Ienaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deyanov komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Iskrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskrenov passt de bal zonder na te denken. Bergendorff is nu in balbezit. Vivallos verovert de bal door een tackle van achteren. Vivallos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Van Waveren is nu in balbezit. Van Waveren geeft een hoge lob. Pytlík met een sublieme pass. Vivallos rent richting de bal. Vivallos draait met de bal, schiet en ... Pető bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIDI UNITED 38%, Локомотив Петте Кьошета 62%.
DIDI UNITED - Локомотив Петте Кьошета 3:0

46e minuut.
Mayer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayúcar komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Mechkaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechkaliev met een sublieme pass. Vivallos is nu in balbezit. Vivallos haalt uit met een fantastische trap. Pető probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - Локомотив Петте Кьошета 4:0

58e minuut.
Vivallos passt de bal zonder na te denken. Braña bereikt de bal nog maar net als eerste. Minev geeft een hoge lob. Vivallos rent richting de bal. Vivallos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pytlík speelt de bal door. Rusanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanov probeert naar een medespeler te passen. Vivallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivallos haalt uit met een fantastische trap. Pető verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Mechkaliev is nu in balbezit. Mechkaliev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Waveren de bal. Vivallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivallos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pytlík verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlík met een sublieme pass. Chomakov geeft de bal voor. Vivallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivallos haalt uit met een fantastische trap. Pető probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Mechkaliev is nu in balbezit. Mechkaliev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gruszczak de bal. Vivallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivallos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mechkaliev rent richting de bal. Mechkaliev passt de bal met de wreef. Gruszczak is nu in balbezit. Vivallos verovert de bal door een tackle van achteren. Vivallos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - Локомотив Петте Кьошета 5:0

85e minuut.
Kunčík geeft de bal voor. Cumerlotti rent richting de bal. Micov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Micov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Micov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonquet is nu in balbezit. Jonquet geeft een hoge lob. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap. Louwette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIDI UNITED 37%, Локомотив Петте Кьошета 63%.
DIDI UNITED - Локомотив Петте Кьошета 5:0