Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimoni PFK CSKA SOFIA
Ф 4-2-2-2 Tactiek redred
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
66.2 gemiddelde waardering 51.2
outstanding Schieten very good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Kuneman kopt de bal weg. Faustino is nu in balbezit. Tenoff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tenoff krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Namazlı de bal. Oprean is nu in balbezit. Oprean passt de bal in één keer door. Faustino is nu in balbezit. Faustino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Faustino is nu in balbezit. Tenoff schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Faustino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Namazlı met een snel genomen vrije trap. Smrčka kopt de bal weg. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil onderschept slim de pass. Neil draait met de bal, schiet en ... Yavorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Oprean passt de bal zonder na te denken. Namazlı heeft problemen om de bal te vangen. Duţă is nu in balbezit. Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Neil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Beirens speelt de bal door. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szatański. Tocev raakt geblesseerd tijdens het duel. Boyadziev komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı passt de bal zonder na te denken. Faustino rent richting de bal. Faustino schiet op doel. Yavorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - PFK CSKA SOFIA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 48%, PFK CSKA SOFIA 52%.
Kimoni - PFK CSKA SOFIA 1:0

53e minuut.
Duţă met een sublieme pass. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens geeft een lange en hoge pass. Borovčanin maakt een snoekduik en kopt de bal. de Reuver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kimoni - PFK CSKA SOFIA 1:1

55e minuut.
Rebolledo geeft de bal voor. Osicki probeert de bal met de borst te controleren. Neil is nu in balbezit. Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - PFK CSKA SOFIA 2:1

57e minuut.
Minev rent richting de bal. Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Duţă begaat een overtreding. Duţă krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Beirens rent richting de bal. Beirens met een sublieme pass. Tocev is nu in balbezit. Tocev haalt uit met een fantastische trap. de Reuver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Zuliano komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Smrčka geeft de bal voor. Namazlı controleert de bal met de borst. Namazlı speelt de bal door. Neil rent richting de bal. Neil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Oprean passt de bal in één keer door. Namazlı rent richting de bal. Namazlı probeert naar een medespeler te passen. Zuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuliano schiet op doel. Yavorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Smrčka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprean speelt de bal door. Smrčka geeft een lange en hoge pass. Neil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - PFK CSKA SOFIA 3:1

72e minuut.
Tenoff verovert de bal door een tackle van achteren. Tenoff geeft een hoge lob. Smrčka is nu in balbezit. Smrčka geeft een hoge lob. Zuliano springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Yavorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Feldmann passt de bal zonder na te denken. Smrčka heeft problemen om de bal te vangen. Smrčka met een sublieme pass. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kuneman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smrčka de bal. Smrčka kopt de bal weg. Neil is nu in balbezit. Neil draait met de bal, schiet en ... Yavorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Karakashev rent richting de bal. Oprean onderschept slim de pass. Oprean passt de bal in één keer door. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tasmagambetov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 40%, PFK CSKA SOFIA 60%.
Kimoni - PFK CSKA SOFIA 3:1