Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voivodino Devilsss
N1 Tactiek 3-4-3
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
51.8 gemiddelde waardering 60.4
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Lenárd met de inworp. Brassey geeft een hoge lob. Lausdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lausdei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Inworp. Uzuriaga met de inworp. Maiellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brassey geeft de bal voor. Lausdei maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaicev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Uzuriaga passt de bal in één keer door. Steinmüller heeft problemen om de bal te vangen. Steinmüller probeert naar een medespeler te passen. Lausdei rent richting de bal. Lausdei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ntasios verovert de bal door een tackle van achteren. Ntasios met een sublieme pass. Lenárd is nu in balbezit. Lenárd geeft een hoge lob. Steinmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Steinmüller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Devilsss 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albajrami met de inworp. Rogerio geeft de bal voor. Strukar maakt een snoekduik en kopt de bal. Guercino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Voivodino - Devilsss 1:1

12e minuut.
Lenárd geeft de bal voor. Lausdei kopt de bal weg. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmüller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zamora geeft een hoge lob. Inworp. Uzuriaga met de inworp. Brassey geeft een hoge lob. Lausdei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Devilsss 1:2

15e minuut.
Brassey geeft een hoge lob. Roda kopt de bal weg. Brassey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntasios geeft een hoge lob. Lausdei krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Devilsss 1:3

19e minuut.
Rogerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogerio passt de bal met de wreef. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Devilsss 2:3

22e minuut.
Steinmüller is nu in balbezit. Steinmüller passt de bal zonder na te denken. Lausdei is nu in balbezit. Lausdei draait met de bal, schiet en ... Zaicev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Devilsss 2:4

27e minuut.
Albajrami kopt de bal weg. Strukar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ntasios. Ntasios krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Wijnstekers probeert naar een medespeler te passen. Rogerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogerio passt de bal met de wreef. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Lausdei kopt de bal weg. Kontorinis speelt de bal door. Daar is Danao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strukar is nu in balbezit. Strukar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Minami speelt de bal door. Ntasios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lenárd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenárd geeft een lange en hoge pass. Lausdei springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 53%, Devilsss 47%.
FC Voivodino - Devilsss 2:4

46e minuut.
Uzuriaga rent richting de bal. Rogerio onderschept slim de pass. Rogerio met een sublieme pass. Strukar is nu in balbezit. Strukar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wijnstekers rent richting de bal. Wijnstekers met een sublieme pass. Strukar is nu in balbezit. Strukar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Devilsss 3:4

54e minuut.
Klungelig pakt Wijnstekers de bal. Brassey rent richting de bal. Brassey geeft de bal voor. Lausdei krijgt zijn hoofd ertegen. Zaicev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Uzuriaga geeft de bal voor. Daar is Roda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel. Zaicev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Strukar is nu in balbezit. Strukar passt de bal met de wreef. Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers haalt uit met een fantastische trap. Guercino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Voivodino - Devilsss 4:4

78e minuut.
Minami speelt de bal door. Ntasios probeert naar een medespeler te passen. Lenárd rent richting de bal. Lenárd geeft een hoge lob. Widłak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Wijnstekers onderschept slim de pass. Wijnstekers met een sublieme pass. Rogerio speelt de bal door. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guercino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Albajrami probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wijnstekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijnstekers met een sublieme pass. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar draait met de bal, schiet en ... Guercino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 49%, Devilsss 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Voivodino - Devilsss 4:4