Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFK Kaliakra Kavarna Devilsss
отбрана Tactiek 3-4-3
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
56.9 gemiddelde waardering 58.6
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Brassey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brassey passt de bal in één keer door. Uzuriaga met een sublieme pass. Lausdei rent richting de bal. Lausdei schiet op doel. Rondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Monsef is nu in balbezit. Monsef probeert naar een medespeler te passen. Triệu Thái is nu in balbezit. Triệu Thái geeft een hoge lob. Rachev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - Devilsss 1:0

5e minuut.
Steinmüller onderschept slim de pass. Steinmüller speelt de bal door. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PFK Kaliakra Kavarna - Devilsss 1:1

10e minuut.
Moussa is nu in balbezit. Moussa passt de bal zonder na te denken. Brassey is nu in balbezit. Steinmüller is nu in balbezit. Steinmüller schiet op doel. Rondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Brassey passt de bal in één keer door. Steinmüller rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrakiev. Petrakiev krijgt een gele kaart. Steinmüller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brassey wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Monsef passt de bal zonder na te denken. Triệu Thái heeft problemen om de bal te vangen. Triệu Thái geeft de bal voor. Rachev rent richting de bal. Rachev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ntasios heeft problemen om de bal te vangen. Ntasios probeert naar een medespeler te passen. Rozanov rent richting de bal. Steinmüller onderschept slim de pass. Steinmüller haalt uit met een fantastische trap. Rondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Petrakiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uzuriaga neemt de hoekschop. Steinmüller geeft de bal voor. Rondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - Devilsss 1:2

40e minuut.
Monsef passt de bal met de wreef. Rachev rent richting de bal. Triệu Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái haalt uit met een fantastische trap. Guercino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monsef geeft een hoge lob. Rachev is nu in balbezit. Rachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 45%, Devilsss 55%.
PFK Kaliakra Kavarna - Devilsss 1:2

48e minuut.
Despodov kan de bal niet met de borst controleren. Lenárd verovert de bal door een tackle van achteren. Lenárd passt de bal in één keer door. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lausdei stond buitenspel. Rozanov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stoikov kopt de bal weg. Rachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachev draait met de bal, schiet en ... Guercino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Stoikov rent richting de bal. Danao rent richting de bal. Stoikov begaat een overtreding. Stoikov krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kabulov onderschept slim de pass. Kabulov passt de bal met de wreef. Triệu Thái is nu in balbezit. Triệu Thái geeft een lange en hoge pass. Rachev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Saïdi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minami komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Triệu Thái heeft problemen om de bal te vangen. Triệu Thái geeft de bal voor. Klungelig pakt Nakazawa de bal. Rachev rent richting de bal. Rachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Minami de bal. Guercino bokst de bal weg.

79e minuut.
Donchev is nu in balbezit. Donchev passt de bal in één keer door. Rachev heeft problemen om de bal te vangen. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt Despodov de bal. Lenárd rent richting de bal. Lenárd passt de bal met de wreef. Widłak rent richting de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 39%, Devilsss 61%.
PFK Kaliakra Kavarna - Devilsss 1:2