Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гробари CSKA Sofia 2017
mw Tactiek Best
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
37.8 gemiddelde waardering 56.9
adequate Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Topalov probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ayerbe met de inworp. Fallucco geeft een lange en hoge pass. Ribisi springt en kopt de bal. Topalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Fallucco is nu in balbezit. Fallucco passt de bal zonder na te denken. Viloa speelt de bal door. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - CSKA Sofia 2017 0:1

23e minuut.
Banov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi passt de bal in één keer door. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - CSKA Sofia 2017 0:2

26e minuut.
Radulov rent richting de bal. Radulov geeft een hoge lob. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi schiet op doel. Topalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - CSKA Sofia 2017 0:3

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sarov komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Peikov verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayerbe met de inworp. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe geeft de bal voor. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - CSKA Sofia 2017 0:4

38e minuut.
Klungelig pakt Banov de bal. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi passt de bal in één keer door. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn schiet op doel. Sarov bokst de bal weg. Deyanov speelt de bal door. Daar is Hovannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - CSKA Sofia 2017 0:5

41e minuut.
Terziev springt en kopt de bal. Ayache heeft problemen om de bal te vangen. Accorso rent richting de bal. Stilyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Fallucco rent richting de bal. Fallucco passt de bal zonder na te denken. Ayerbe speelt de bal door. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap. Sarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - CSKA Sofia 2017 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гробари 56%, CSKA Sofia 2017 44%.
Гробари - CSKA Sofia 2017 0:6

54e minuut.
Terziev is nu in balbezit. Stilyanov rent richting de bal. Fallucco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fallucco krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Fallucco probeert de bal aan de voet te houden. Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov onderschept slim de pass. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Moraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - CSKA Sofia 2017 1:6

58e minuut.
Ayerbe onderschept slim de pass. Ayerbe passt de bal in één keer door. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerbe maakt een afschuwelijke overtreding. Petrakiev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zlatev komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Fallucco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viloa de bal. Viloa speelt de bal door. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pawliszyn stond buitenspel. Deyanov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Terziev kopt de bal weg. Daar is Stilyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stilyanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ribisi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gabriel komt het veld opgelopen. Nemcov komt het veld opgelopen. Lukanov komt het veld opgelopen. Malshev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallucco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stilyanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frugoni komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Malshev geeft de bal voor. Moraru met een sublieme pass. Ayerbe kopt de bal weg. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap. Zlatev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Frugoni rent richting de bal. Nemcov begaat een overtreding. Frugoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignasiak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Frugoni de bal. Frugoni passt de bal zonder na te denken. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel draait met de bal, schiet en ... Zlatev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - CSKA Sofia 2017 1:7

79e minuut.
Novoselov komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Banov met een snelle inworp. Petrakiev probeert de bal met de borst te controleren. Frugoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Gabriel de bal. Gabriel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - CSKA Sofia 2017 1:8

85e minuut.
Ivanušec komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fallucco speelt de bal door. Frugoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frugoni met een sublieme pass. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гробари 45%, CSKA Sofia 2017 55%.
Гробари - CSKA Sofia 2017 1:8