Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBojnica _!_
Normal Tactiek сейф
50% Balbezit 50%
13% Spel op eigen helft 87%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 27.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov probeert naar een medespeler te passen. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - _!_ 1:0

6e minuut.
Enev met een sublieme pass. Klungelig pakt Genov de bal. Genov met een sublieme pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Enev onderschept slim de pass. Enev met een sublieme pass. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Rainato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rainato trapt de bal weg van het doel. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - _!_ 2:0

14e minuut.
Rypáček is nu in balbezit. Rypáček passt de bal in één keer door. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - _!_ 3:0

23e minuut.
Genov passt de bal in één keer door. Adrianov heeft problemen om de bal te vangen. Rypáček is nu in balbezit. Adrianov onderschept slim de pass. Adrianov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rainato met een harde bal richting middenveld. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Rainato bokst de bal weg. Rainato met een sublieme pass. Klungelig pakt Rypáček de bal. Adrianov onderschept slim de pass. Adrianov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Rainato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - _!_ 4:0

32e minuut.
Stoinev met de inworp. Daar is Adrianov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainato probeert naar een medespeler te passen. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - _!_ 5:0

39e minuut.
Rypáček onderschept slim de pass. Rypáček geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoinev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adrianov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stoinev zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Rainato trapt de bal weg van het doel. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - _!_ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBojnica 8%, _!_ 92%.
FCBojnica - _!_ 6:0

51e minuut.
Adrianov passt de bal in één keer door. Stoinev met een sublieme pass. Klungelig pakt Kostadinov de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Rainato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - _!_ 7:0

76e minuut.
Melinte is nu in balbezit. Genov onderschept slim de pass. Genov met een sublieme pass. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev speelt de bal door. Rainato bokst de bal weg.

78e minuut.
Enev heeft problemen om de bal te vangen. Enev passt de bal met de wreef. Chilikov speelt de bal door. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tokmakchiev rent richting de bal. Tokmakchiev speelt de bal door. Stoinev rent richting de bal. Stoinev draait met de bal, schiet en ... Rainato probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rainato trapt de bal weg van het doel. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Genov neemt de hoekschop. Stoinev kopt de bal weg. Klungelig pakt Adrianov de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBojnica 18%, _!_ 82%.
FCBojnica - _!_ 7:0