Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mainite _!_
Normal Tactiek сейф
56% Balbezit 44%
11% Spel op eigen helft 89%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 28.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Minchev passt de bal in één keer door. Drumev is nu in balbezit. Drumev probeert naar een medespeler te passen. Petkov is nu in balbezit. Petkov draait met de bal, schiet en ... Lebre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov passt de bal zonder na te denken. Avdzhiev rent richting de bal. Avdzhiev schiet op doel. Lebre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Lebre met een harde bal richting middenveld. Daar is Petkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rypáček probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Falardo de bal. Falardo passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Stilyanov met een snelle inworp. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov schiet op doel. Lebre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Isaev geeft de bal voor. Stilyanov met een sublieme pass. Avdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdzhiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 1:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Rypáček de bal onder controle te krijgen. Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov probeert naar een medespeler te passen. Avdzhiev rent richting de bal. Avdzhiev schiet op doel. Lebre bokst de bal weg. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Lebre trapt de bal weg. Rypáček kopt de bal weg. Lebre probeert naar een medespeler te passen. Petkov is nu in balbezit. Petkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Stilyanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petkov heeft problemen om de bal te vangen. Petkov probeert naar een medespeler te passen. Lebre met een sublieme pass. Rypáček kopt de bal weg. Lebre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Petkov haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Lebre trapt de bal weg. Petkov rent richting de bal. Petkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lebre trapt de bal weg. Daar is Rypáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkov rent richting de bal. Petkov schiet op doel. Lebre probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Minchev is nu in balbezit. Minchev passt de bal met de wreef. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stilyanov speelt de bal door. Klungelig pakt Petkov de bal. Avdzhiev is nu in balbezit. Avdzhiev haalt uit met een fantastische trap. Lebre bokst de bal weg. Petkov rent richting de bal. Petkov schiet op doel. Lebre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 2:0

36e minuut.
Avdzhiev passt de bal zonder na te denken. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov speelt de bal door. Avdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdzhiev draait met de bal, schiet en ... Lebre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Minchev met de inworp. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kostov met een snelle inworp. Minchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Minchev passt de bal in één keer door. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov schiet op doel. Lebre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mainite 10%, _!_ 90%.
FC Mainite - _!_ 2:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stilyanov met de inworp. Avdzhiev rent richting de bal. Petkov is nu in balbezit. Petkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Rypáček met een sublieme pass. Petkov heeft problemen om de bal te vangen. Petkov passt de bal zonder na te denken. Avdzhiev rent richting de bal. Avdzhiev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Daar is Rypáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radomirov speelt de bal door. Avdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdzhiev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Petkov geeft een lange en hoge pass. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov probeert naar een medespeler te passen. Avdzhiev rent richting de bal. Avdzhiev schiet op doel. Lebre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 3:0

60e minuut.
Rypáček rent richting de bal. Minchev onderschept slim de pass. Minchev speelt de bal door. Avdzhiev rent richting de bal. Avdzhiev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lebre niet meer kan verder spelen. Rainato komt het veld opgelopen. Rainato met een harde bal richting middenveld. Petkov rent richting de bal. Petkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 4:0

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rainato trapt de bal weg. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdzhiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 5:0

90e minuut.
Falardo passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stilyanov zal de hoekschop nemen. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mainite 12%, _!_ 88%.
FC Mainite - _!_ 5:0