Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Shkëndija K.F Tirama
Normal Tactiek taktikë 343
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Thesen kopt de bal weg. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru geeft een hoge lob. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski schiet op doel. Binaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Joshua rent richting de bal. Joshua geeft een lange en hoge pass. Hasangjekaj kopt de bal weg. Cytowski rent richting de bal. Cytowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Thesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thesen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hasangjekaj de bal. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:1

17e minuut.
Dumani speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thesen met een snelle inworp. Bicheru rent richting de bal. Bicheru geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cytowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:2

21e minuut.
Cytowski is nu in balbezit. Cytowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Joshua de bal. Bicheru rent richting de bal. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Binaku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:3

23e minuut.
Joshua is nu in balbezit. Joshua passt de bal met de wreef. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel. Binaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:4

27e minuut.
Dumani rent richting de bal. Roczyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Gjikokaj de bal. Joshua rent richting de bal. Joshua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjika rent richting de bal. Cytowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cytowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Thesen is nu in balbezit. Thesen met een sublieme pass. Joshua is nu in balbezit. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:5

36e minuut.
Miu met een sublieme pass. Cytowski rent richting de bal. Cytowski probeert naar een medespeler te passen. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Binaku probeert naar een medespeler te passen. Thesen kopt de bal weg. Daar is Joshua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Binaku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Thesen met een sublieme pass. Bicheru rent richting de bal. Bicheru geeft een lange en hoge pass. Cytowski springt en kopt de bal. Gjikokaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Shkëndija 72%, K.F Tirama 28%.
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:6

46e minuut.
Gama passt de bal in één keer door. Miu is nu in balbezit. Miu geeft de bal voor. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Miu rent richting de bal. Miu geeft een hoge lob. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru geeft een lange en hoge pass. Joshua springt en kopt de bal. Binaku bokst de bal weg.

49e minuut.
Duro heeft problemen om de bal te vangen. Joshua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:7

55e minuut.
Hasangjekaj geeft een hoge lob. Inworp. Thesen met de inworp. Bicheru rent richting de bal. Bicheru geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:8

58e minuut.
Duro is nu in balbezit. Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru geeft een lange en hoge pass. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:9

60e minuut.
Thesen rent richting de bal. Thesen geeft een lange en hoge pass. Roczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joshua rent richting de bal. Joshua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:10

61e minuut.
Dumani rent richting de bal. Bicheru verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru passt de bal in één keer door. Joshua rent richting de bal. Joshua draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:11

63e minuut.
Inworp. Thesen met een snelle inworp. Ganiu geeft een lange en hoge pass. Bicheru geeft een hoge lob. Cytowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:12

66e minuut.
Daar is Dumani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thesen is nu in balbezit. Thesen passt de bal met de wreef. Joshua rent richting de bal. Joshua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Thesen met de inworp. Bicheru rent richting de bal. Bicheru passt de bal zonder na te denken. Daar is Joshua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joshua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Shkëndija 80%, K.F Tirama 20%.
FK Shkëndija - K.F Tirama 0:13