Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:19
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: FK Vllaznia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 49751
FK Vllaznia KF Corrush
123plus4 Tactiek defenca
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
60.9 gemiddelde waardering 51.9
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara begaat een overtreding. Jung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi draait met de bal, schiet en ... Ravelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - KF Corrush 1:0

6e minuut.
Pernaska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prifti is nu in balbezit. Prifti geeft een lange en hoge pass. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Vllaznia - KF Corrush 1:1

18e minuut.
Isai kopt de bal weg. Prifti speelt de bal door. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - KF Corrush 2:1

21e minuut.
Jung is nu in balbezit. Jung geeft een lange en hoge pass. Duraj probeert naar een medespeler te passen. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Ravelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ramaj rent richting de bal. Nelaj is nu in balbezit. Nelaj geeft een lange en hoge pass. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta draait met de bal, schiet en ... Ravelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Smakiqi de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turchetta is nu in balbezit. Ravelli met een sublieme pass. Sapunxhiu rent richting de bal. Sapunxhiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Ravelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - KF Corrush 3:1

29e minuut.
Nelaj passt de bal zonder na te denken. Jung geeft de bal voor. Ramaj geeft een hoge lob. Pahuara rent richting de bal. Pahuara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu passt de bal met de wreef. Ngjelo is nu in balbezit. Krashi verovert de bal door een tackle van achteren. Krashi schiet op doel. Ravelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vllaznia 47%, KF Corrush 53%.
FK Vllaznia - KF Corrush 3:1

48e minuut.
Klungelig pakt Isai de bal. Isai met een sublieme pass. Prifti bereikt de bal nog maar net als eerste. Prifti geeft een lange en hoge pass. Pahuara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pahuara controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Prizreni neemt vlug de vrije trap. Krashi kopt de bal weg. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi geeft de bal voor. Krashi is nu in balbezit. Krashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - KF Corrush 4:1

63e minuut.
Prifti speelt de bal door. Isai rent richting de bal. Isai geeft een lange en hoge pass. Pahuara rent richting de bal. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - KF Corrush 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vllaznia 48%, KF Corrush 52%.
FK Vllaznia - KF Corrush 4:2