Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ice Shards KF Burreli
giga defensive Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Isufi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osimi rent richting de bal. Barco verovert de bal door een tackle van achteren. Barco geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bushi bokst de bal weg.

24e minuut.
Daar is Nuhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasi rent richting de bal. Hasi speelt de bal door. Zeqo rent richting de bal. Zeqo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Perko rent richting de bal. Perko probeert naar een medespeler te passen. Bixhaj rent richting de bal. Bixhaj schiet op doel. Kaleci probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Isufi speelt de bal door. Zeqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeqo passt de bal met de wreef. Limont bereikt de bal nog maar net als eerste. Limont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - KF Burreli 1:0

42e minuut.
Daar is Kukësi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupi is nu in balbezit. Kupi passt de bal met de wreef. Zeqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeqo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 34%, KF Burreli 66%.
Ice Shards - KF Burreli 1:0

47e minuut.
Nuhiu met een sublieme pass. Bixhaj heeft problemen om de bal te vangen. Shabani rent richting de bal. Bixhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Bixhaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaleci heeft problemen om de bal te vangen. Nuhiu is nu in balbezit. Nuhiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Limont met een sublieme pass. Kupi speelt de bal door. Demaj verovert de bal door een tackle van achteren. Zeqo is nu in balbezit. Zeqo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nuhiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pula komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kukësi bereikt de bal nog maar net als eerste. Limont verovert de bal door een tackle van achteren. Limont met een sublieme pass. Zeqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeqo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bushi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 49%, KF Burreli 51%.
Ice Shards - KF Burreli 1:0