Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:18
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Vlora FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23593
Vlora FC FK Vllaznia
3-1-3-3defmirr Tactiek 123plus4
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 62.1
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi onderschept slim de pass. Lushi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:0

3e minuut.
Nelaj speelt de bal door. Abai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abai probeert naar een medespeler te passen. Davila rent richting de bal. Davila geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Abai passt de bal met de wreef. Davila is nu in balbezit. Davila passt de bal met de wreef. Krashi rent richting de bal. Krashi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Jung rent richting de bal. Jung geeft een lange en hoge pass. Krashi is nu in balbezit. Krashi draait met de bal, schiet en ... Kushi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:1

9e minuut.
Nelaj met een snelle inworp. Abai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abai passt de bal met de wreef. Krashi rent richting de bal. Krashi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Davila geeft een hoge lob. Turchetta rent richting de bal. Nelaj is nu in balbezit. Nelaj draait met de bal, schiet en ... Kushi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:2

13e minuut.
Inworp. Xhemali met een snelle inworp. Susuri met een sublieme pass. Xhemali geeft een lange en hoge pass. Gjyshi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bojaxhiu rent richting de bal. Krashi onderschept slim de pass. Krashi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turchetta de bal. Turchetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Davila is nu in balbezit. Davila geeft de bal voor. Klungelig pakt Thaçi de bal. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gashi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nelaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krashi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:3

31e minuut.
Lushi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasha de bal. Rizvanolli geeft een hoge lob. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Kushi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Skenderaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Davila met de inworp. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Davila met een sublieme pass. Nelaj rent richting de bal. Nelaj met een sublieme pass. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Kushi bokst de bal weg. Gashi heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:4

43e minuut.
Pasha is nu in balbezit. Rizvanolli onderschept slim de pass. Rizvanolli geeft de bal voor. Turchetta rent richting de bal. Turchetta schiet op doel. Kushi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Inworp. Davila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojaxhiu controleert de bal met de borst. Krashi is nu in balbezit. Krashi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vlora FC 64%, FK Vllaznia 36%.
Vlora FC - FK Vllaznia 1:4

47e minuut.
Klungelig pakt Bojaxhiu de bal. Nelaj verovert de bal door een tackle van achteren. Nelaj passt de bal in één keer door. Turchetta rent richting de bal. Turchetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kushi trapt de bal weg. Xhemali kopt de bal weg. Daar is Pernaska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bojaxhiu geeft de bal voor. Prizreni kopt de bal weg. Abai probeert naar een medespeler te passen. Krashi is nu in balbezit. Krashi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:5

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xhemali met een snelle inworp. Susuri geeft een hoge lob. Pasha krijgt zijn hoofd ertegen. Miccoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gashi probeert naar een medespeler te passen. Nelaj rent richting de bal. Nelaj passt de bal zonder na te denken. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kushi niet meer kan verder spelen. Fetahu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Abai probeert de bal aan de voet te houden. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta passt de bal in één keer door. Krashi is nu in balbezit. Krashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:6

67e minuut.
Rizvanolli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krashi de bal. Krashi kopt de bal weg. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:7

70e minuut.
Lichański speelt de bal door. Davila is nu in balbezit. Davila probeert naar een medespeler te passen. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi schiet op doel. Fetahu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Fetahu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Thaçi rent richting de bal. Turchetta onderschept slim de pass. Krashi rent richting de bal. Krashi schiet op doel. Fetahu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:8

74e minuut.
Jung geeft een lange en hoge pass. Gashi kopt de bal weg. Turchetta rent richting de bal. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Fetahu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Abai kopt de bal weg. Nelaj rent richting de bal. Nelaj probeert naar een medespeler te passen. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Xhemali kopt de bal weg. Rizvanolli geeft de bal voor. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi draait met de bal, schiet en ... Fetahu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:9

87e minuut.
Krashi verovert de bal door een tackle van achteren. Krashi passt de bal zonder na te denken. Daar is Turchetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Fetahu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:10

89e minuut.
Rizvanolli verovert de bal door een tackle van achteren. Rizvanolli geeft een lange en hoge pass. Krashi is nu in balbezit. Krashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vlora FC 66%, FK Vllaznia 34%.
Vlora FC - FK Vllaznia 1:11