Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:18
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: AC Kukësi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2997
AC Kukësi Ice Shards
Normal Tactiek giga defensive
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 28.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Demaqi geeft de bal voor. Gozhita is nu in balbezit. Kupi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kupi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Barco rent richting de bal. Barco haalt uit met een fantastische trap. Zguro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeqo is nu in balbezit. Zeqo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Brunton is nu in balbezit. Brunton geeft een hoge lob. Limont kopt de bal weg. Zeqo rent richting de bal. Zeqo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Ice Shards 0:1

42e minuut.
Gremniku onderschept slim de pass. Gremniku probeert naar een medespeler te passen. Gozhita is nu in balbezit. Gozhita draait met de bal, schiet en ... Esperante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 54%, Ice Shards 46%.
AC Kukësi - Ice Shards 0:1

58e minuut.
Dimawili passt de bal met de wreef. Limont is nu in balbezit. Limont passt de bal met de wreef. Zeqo is nu in balbezit. Zeqo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Ice Shards 0:2

67e minuut.
Dimawili geeft een lange en hoge pass. Kupi rent richting de bal. Kupi passt de bal zonder na te denken. Zeqo is nu in balbezit. Zeqo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Ice Shards 0:3

70e minuut.
Gremniku bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimawili onderschept slim de pass. Dimawili passt de bal zonder na te denken. Zeqo is nu in balbezit. Zeqo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hasi kopt de bal weg. Limont bereikt de bal nog maar net als eerste. Limont passt de bal met de wreef. Zeqo is nu in balbezit. Zeqo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dimawili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Isufi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 57%, Ice Shards 43%.
AC Kukësi - Ice Shards 0:3