Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 19:19
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: skanderbeg Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16711
skanderbeg Supreme FC
skan3 Tactiek 4-3-3
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


13e minuut.
Uka is nu in balbezit. Badivuku legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Uka neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - Supreme FC 0:1

15e minuut.
Klino rent richting de bal. Klino passt de bal met de wreef. Beukema met een sublieme pass. Uka is nu in balbezit. Uka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klino passt de bal zonder na te denken. Ivaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniuk passt de bal met de wreef. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Gurbardhi de bal. Theiler rent richting de bal. Gurbardhi begaat een overtreding. Gurbardhi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kaderli verovert de bal door een tackle van achteren. Kaderli met een sublieme pass. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Klino de bal. Klino geeft de bal voor. Uka rent richting de bal. Uka draait met de bal, schiet en ... Loorits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - Supreme FC 0:2

30e minuut.
Inworp. Beukema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivaniuk is nu in balbezit. Ivaniuk draait met de bal, schiet en ... Loorits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - Supreme FC 0:3

35e minuut.
Klino passt de bal met de wreef. Beukema rent richting de bal. Kaderli bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema onderschept slim de pass. Beukema draait met de bal, schiet en ... Paal! Loorits bokst de bal weg.

45e minuut.
Ivaniuk passt de bal zonder na te denken. Lika rent richting de bal. Uka verovert de bal door een tackle van achteren. Uka schiet op doel. Loorits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - Supreme FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skanderbeg 74%, Supreme FC 26%.
skanderbeg - Supreme FC 0:4

51e minuut.
Eftimescu heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Uka is nu in balbezit. Uka draait met de bal, schiet en ... Loorits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - Supreme FC 0:5

52e minuut.
Theiler met een sublieme pass. Klungelig pakt Causo de bal. Eftimescu verovert de bal door een tackle van achteren. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Vasas rent richting de bal. Eftimescu onderschept slim de pass. Uka rent richting de bal. Uka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - Supreme FC 0:6

65e minuut.
Đelilović kopt de bal weg. Klungelig pakt Badivuku de bal. Ivaniuk geeft een lange en hoge pass. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap. Loorits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Zygmuntowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rexha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beukema rent richting de bal. Beukema geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skanderbeg 69%, Supreme FC 31%.
skanderbeg - Supreme FC 0:6