Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Shkëndija KF Burreli
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Dumani rent richting de bal. Nuhiu onderschept slim de pass. Nuhiu probeert naar een medespeler te passen. Bixhaj is nu in balbezit. Bixhaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - KF Burreli 0:1

12e minuut.
Dumani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duro komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Boja verovert de bal door een tackle van achteren. Jonuzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonuzi probeert naar een medespeler te passen. Prošel is nu in balbezit. Prošel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Galimuna rent richting de bal. Galimuna passt de bal zonder na te denken. Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prošel verovert de bal door een tackle van achteren. Prošel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Demaj passt de bal zonder na te denken. Thaçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaçi passt de bal zonder na te denken. Prošel rent richting de bal. Prošel haalt uit met een fantastische trap. Bushi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Shkëndija - KF Burreli 1:1

34e minuut.
Boja rent richting de bal. Osimi onderschept slim de pass. Osimi speelt de bal door. Nuhiu is nu in balbezit. Nuhiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - KF Burreli 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Shkëndija 54%, KF Burreli 46%.
FK Shkëndija - KF Burreli 1:2

48e minuut.
Boja bereikt de bal nog maar net als eerste. Boja geeft een hoge lob. Pretashi is nu in balbezit. Prošel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prošel haalt uit met een fantastische trap. Bushi bokst de bal weg.

57e minuut.
Galimuna geeft de bal voor. Inworp. Hajdini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zotaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotaj schiet op doel. Bushi bokst de bal weg.

60e minuut.
Nuhiu passt de bal in één keer door. Hasangjekaj heeft problemen om de bal te vangen. Bixhaj onderschept slim de pass. Bixhaj haalt uit met een fantastische trap. Binaku werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - KF Burreli 1:3

63e minuut.
Nuhiu passt de bal zonder na te denken. Lulzimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulzimi geeft een lange en hoge pass. Perko rent richting de bal. Perko geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Bixhaj de bal onder controle te krijgen. Nuhiu is nu in balbezit. Nuhiu passt de bal zonder na te denken. Bixhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bixhaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zotaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukësi verovert de bal door een tackle van achteren. Kukësi geeft een hoge lob. Bixhaj rent richting de bal. Bixhaj schiet op doel. Binaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Binaku niet meer kan verder spelen. Zotaj komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kukësi heeft problemen om de bal te vangen. Zotaj rent richting de bal. Zotaj probeert naar een medespeler te passen. Prošel is nu in balbezit. Prošel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kukësi rent richting de bal. Kukësi met een sublieme pass. Galimuna rent richting de bal. Hajdini verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Shkëndija 58%, KF Burreli 42%.
FK Shkëndija - KF Burreli 1:3