Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:18
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Vlora FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19340
Vlora FC Ice Shards
3-1-3-3defmirr Tactiek giga defensive
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 29.1
excellent Schieten weak
very good Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Susuri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaleci de bal. Pasha is nu in balbezit. Pasha schiet op doel. Esperante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - Ice Shards 1:0

6e minuut.
Susuri is nu in balbezit. Susuri passt de bal zonder na te denken. Xhemali met een sublieme pass. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha schiet op doel. Esperante bokst de bal weg.

12e minuut.
Pasha is nu in balbezit. Pasha passt de bal met de wreef. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi haalt uit met een fantastische trap. Esperante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lushi is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - Ice Shards 2:0

15e minuut.
Skenderaj rent richting de bal. Skenderaj geeft de bal voor. Kaleci heeft problemen om de bal te vangen. Pasha rent richting de bal. Pasha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - Ice Shards 3:0

20e minuut.
Pasha heeft problemen om de bal te vangen. Pasha passt de bal met de wreef. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel. Esperante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - Ice Shards 4:0

26e minuut.
Shabani heeft problemen om de bal te vangen. Kaleci is nu in balbezit. Kaleci geeft een lange en hoge pass. Pasha rent richting de bal. Pasha haalt uit met een fantastische trap. Esperante bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - Ice Shards 5:0

28e minuut.
Kaleci is nu in balbezit. Kaleci geeft een hoge lob. Susuri probeert naar een medespeler te passen. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Susuri kopt de bal weg. Xhemali bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemali met een sublieme pass. Klungelig pakt Lushi de bal. Lushi haalt uit met een fantastische trap. Esperante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - Ice Shards 6:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Susuri met een snelle inworp. Xhemali geeft de bal voor. Lushi springt en kopt de bal. Esperante probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Xhemali kopt de bal weg. Daar is Pasha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasha geeft een hoge lob. Lushi rent richting de bal. Lushi schiet op doel. Esperante bokst de bal weg.

42e minuut.
Brunton probeert de bal aan de voet te houden. Gjyshi rent richting de bal. Gjyshi passt de bal in één keer door. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vlora FC 36%, Ice Shards 64%.
Vlora FC - Ice Shards 6:0

49e minuut.
Dimawili probeert de bal aan de voet te houden. Xhemali is nu in balbezit. Xhemali geeft een hoge lob. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xhemali zal de hoekschop nemen. Pasha springt en kopt de bal. Esperante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - Ice Shards 7:0

52e minuut.
Pasha rent richting de bal. Pasha passt de bal met de wreef. Lushi is nu in balbezit. Pasha is nu in balbezit. Pasha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Lushi passt de bal zonder na te denken. Xhemali is nu in balbezit. Xhemali passt de bal met de wreef. Pasha heeft problemen om de bal te vangen. Pasha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Skenderaj passt de bal zonder na te denken. Kaleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi onderschept slim de pass. Lushi haalt uit met een fantastische trap. Esperante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - Ice Shards 8:0

73e minuut.
Lushi rent richting de bal. Lushi met een sublieme pass. Pasha is nu in balbezit. Pasha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kaleci de bal onder controle te krijgen. Esperante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Zeqo rent richting de bal. Susuri verovert de bal door een tackle van achteren. Susuri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pasha de bal. Pasha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Xhemali passt de bal met de wreef. Susuri is nu in balbezit. Susuri geeft een hoge lob. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Xhemali kopt de bal weg. Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri probeert naar een medespeler te passen. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha haalt uit met een fantastische trap. Esperante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Shabani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Susuri met een snelle inworp. Gjyshi rent richting de bal. Gjyshi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - Ice Shards 9:0

86e minuut.
Klungelig pakt Lushi de bal. Lushi passt de bal zonder na te denken. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi draait met de bal, schiet en ... Esperante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - Ice Shards 10:0

88e minuut.
Susuri probeert naar een medespeler te passen. Pasha is nu in balbezit. Pasha speelt de bal door. Lushi is nu in balbezit. Lushi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Susuri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shabani de bal. Gjyshi is nu in balbezit. Gjyshi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vlora FC 34%, Ice Shards 66%.
Vlora FC - Ice Shards 10:0