Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Shkëndija KF Corrush
Normal Tactiek defenca
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.8 gemiddelde waardering 41.9
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Boja bereikt de bal nog maar net als eerste. Isai verovert de bal door een tackle van achteren. Isai probeert naar een medespeler te passen. Lluka rent richting de bal. Lluka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Boja probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Prifti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isai is nu in balbezit. Isai geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lluka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Boja is nu in balbezit. Isai verovert de bal door een tackle van achteren. Isai passt de bal met de wreef. Lluka is nu in balbezit. Lluka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zotaj rent richting de bal. Isai verovert de bal door een tackle van achteren. Isai geeft de bal voor. Daar is Lluka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lluka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Duraj geeft een hoge lob. Daar is Demollari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasangjekaj rent richting de bal. Demollari onderschept slim de pass. Demollari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Boja rent richting de bal. Isai onderschept slim de pass. Isai met een sublieme pass. Lluka rent richting de bal. Lluka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Prifti verovert de bal door een tackle van achteren. Prifti geeft een lange en hoge pass. Lluka is nu in balbezit. Lluka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - KF Corrush 0:1

34e minuut.
Ramaj geeft een hoge lob. Gjikokaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lluka rent richting de bal. Lluka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - KF Corrush 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Dumani de bal. Demollari onderschept slim de pass. Demollari passt de bal in één keer door. Lluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lluka schiet op doel. Binaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Isai geeft een hoge lob. Jonuzi is nu in balbezit. Jonuzi passt de bal met de wreef. Prifti rent richting de bal. Prifti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Boja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prifti met de inworp. Demollari bereikt de bal nog maar net als eerste. Demollari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Shkëndija 86%, KF Corrush 14%.
FK Shkëndija - KF Corrush 0:2

64e minuut.
Jonuzi geeft een hoge lob. Smakiqi geeft een hoge lob. Daar is Demollari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lluka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dumani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumani probeert naar een medespeler te passen. Thika met een sublieme pass. Ramaj rent richting de bal. Ramaj geeft de bal voor. Binaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - KF Corrush 0:3

79e minuut.
Ngjelo geeft de bal voor. Prifti is nu in balbezit. Prifti passt de bal in één keer door. Daar is Lluka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lluka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - KF Corrush 0:4

85e minuut.
Isai bereikt de bal nog maar net als eerste. Isai geeft een lange en hoge pass. Daar is Gjikokaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demollari bereikt de bal nog maar net als eerste. Demollari schiet op doel. Binaku bokst de bal weg.

90e minuut.
Demollari bereikt de bal nog maar net als eerste. Demollari passt de bal zonder na te denken. Lluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lluka haalt uit met een fantastische trap. Binaku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Shkëndija - KF Corrush 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Shkëndija 72%, KF Corrush 28%.
FK Shkëndija - KF Corrush 0:5