Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:18
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Ice Shards Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8000
Ice Shards FK Vllaznia
giga defensive Tactiek 523
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24.3 gemiddelde waardering 52
poor Schieten formidable
weak Passen formidable
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Sapunxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Damhus verovert de bal door een tackle van achteren. Krashi onderschept slim de pass. Krashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - FK Vllaznia 0:1

4e minuut.
Brunton bereikt de bal nog maar net als eerste. Abai onderschept slim de pass. Abai speelt de bal door. Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu draait met de bal, schiet en ... Esperante bokst de bal weg.

7e minuut.
Abai verovert de bal door een tackle van achteren. Abai geeft de bal voor. Sapunxhiu is nu in balbezit. Krashi rent richting de bal. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Esperante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Damhus onderschept slim de pass. Damhus geeft een hoge lob. Nelaj kopt de bal weg. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Krashi kopt de bal weg. Sapunxhiu rent richting de bal. Damhus rent richting de bal. Sapunxhiu verovert de bal door een tackle van achteren. Sapunxhiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Damhus geeft een hoge lob. Inworp. Abai met de inworp. Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu schiet op doel. Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Damhus heeft problemen om de bal te vangen. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Nelaj rent richting de bal. Nelaj geeft de bal voor. Krashi rent richting de bal. Krashi draait met de bal, schiet en ... Esperante probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Krashi rent richting de bal. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bogatîi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krashi rent richting de bal. Krashi schiet op doel. Esperante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Davila met een sublieme pass. Nelaj rent richting de bal. Nelaj passt de bal met de wreef. Krashi rent richting de bal. Krashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dereszkiewicz onderschept slim de pass. Dereszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Krashi kopt de bal weg. Sapunxhiu heeft problemen om de bal te vangen. Sapunxhiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Krashi de bal onder controle te krijgen. Davila rent richting de bal. Davila geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krashi de bal. Krashi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krashi rent richting de bal. Krashi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Damhus rent richting de bal. Sapunxhiu verovert de bal door een tackle van achteren. Sapunxhiu probeert naar een medespeler te passen. Krashi rent richting de bal. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Davila bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Davila zal de hoekschop nemen. Sapunxhiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - FK Vllaznia 0:2

40e minuut.
Sapunxhiu onderschept slim de pass. Sapunxhiu passt de bal in één keer door. Nelaj speelt de bal door. Daar is Krashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krashi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Arbeloa is nu in balbezit. Lichański rent richting de bal. Lichański geeft een lange en hoge pass. Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - FK Vllaznia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 82%, FK Vllaznia 18%.
Ice Shards - FK Vllaznia 0:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapunxhiu met de inworp. Abai geeft een lange en hoge pass. Daar is Krashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krashi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Nelaj is nu in balbezit. Nelaj passt de bal met de wreef. Krashi rent richting de bal. Krashi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Brunton met de inworp. Abai rent richting de bal. Abai passt de bal met de wreef. Sapunxhiu heeft problemen om de bal te vangen. Sapunxhiu schiet op doel. Esperante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Brunton probeert naar een medespeler te passen. Davila is nu in balbezit. Davila speelt de bal door. Krashi is nu in balbezit. Krashi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Davila geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krashi rent richting de bal. Krashi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - FK Vllaznia 0:4

58e minuut.
Krashi is nu in balbezit. Krashi passt de bal in één keer door. Daar is Davila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davila geeft een hoge lob. Krashi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Abai rent richting de bal. Abai passt de bal zonder na te denken. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi schiet op doel. Esperante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - FK Vllaznia 0:5

64e minuut.
Hasi probeert de bal aan de voet te houden. Nelaj is nu in balbezit. Nelaj passt de bal in één keer door. Krashi is nu in balbezit. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krashi is nu in balbezit. Krashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - FK Vllaznia 0:6

69e minuut.
Abai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abai passt de bal zonder na te denken. Nelaj speelt de bal door. Krashi is nu in balbezit. Krashi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Badivuku rent richting de bal. Nelaj met een sublieme pass. Krashi is nu in balbezit. Krashi draait met de bal, schiet en ... Esperante probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Nelaj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaleci de bal. Krashi is nu in balbezit. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Esperante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - FK Vllaznia 0:7

83e minuut.
Rizvanolli passt de bal met de wreef. Lichański is nu in balbezit. Lichański geeft een lange en hoge pass. Krashi rent richting de bal. Krashi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kaleci probeert naar een medespeler te passen. Abai is nu in balbezit. Abai passt de bal in één keer door. Sapunxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapunxhiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Davila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davila passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krashi de bal. Krashi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - FK Vllaznia 0:8

89e minuut.
Arbeloa passt de bal met de wreef. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelaj speelt de bal door. Krashi rent richting de bal. Krashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - FK Vllaznia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 83%, FK Vllaznia 17%.
Ice Shards - FK Vllaznia 0:9