Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Supreme FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13398
Supreme FC Kosova (P)
4-3-3 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 20
very good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Zhinipotoku rent richting de bal. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Bislimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 1:0

6e minuut.
Pllana passt de bal met de wreef. Fetahu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beukema is nu in balbezit. Beukema schiet op doel. Bislimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 2:0

15e minuut.
Mahmudi is nu in balbezit. Beukema onderschept slim de pass. Beukema passt de bal in één keer door. Ciolţea is nu in balbezit. Beukema rent richting de bal. De bal raakt de paal. Beukema rent richting de bal. Paal! Beukema draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 3:0

18e minuut.
Beukema verovert de bal door een tackle van achteren. Beukema probeert naar een medespeler te passen. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 4:0

32e minuut.
Zhinipotoku passt de bal zonder na te denken. Klino speelt de bal door. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea schiet op doel. Bislimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 5:0

35e minuut.
Sopi passt de bal zonder na te denken. Mahmudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexha verovert de bal door een tackle van achteren. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gjikokaj is nu in balbezit. Rexha rent richting de bal. Rexha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciolţea de bal. Ciolţea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rexha passt de bal in één keer door. Daar is Ciolţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea speelt de bal door. Uka rent richting de bal. Uka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 33%, Kosova (P) 67%.
Supreme FC - Kosova (P) 6:0

46e minuut.
Bislimi met een sublieme pass. Rexha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexha passt de bal met de wreef. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gurbardhi onderschept slim de pass. Klino is nu in balbezit. Klino speelt de bal door. Klungelig pakt Uka de bal. Uka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zhinipotoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudi onderschept slim de pass. Mahmudi speelt de bal door. Uka is nu in balbezit. Uka haalt uit met een fantastische trap. Bislimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Pllana bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka onderschept slim de pass. Uka schiet op doel. Sylka probeert de bal aan de voet te houden. Bislimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 7:0

67e minuut.
Uka rent richting de bal. Uka met een sublieme pass. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea schiet op doel. Bislimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Beukema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beukema haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Sylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylka geeft de bal voor. Ciolţea is nu in balbezit. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka geeft de bal voor. Bislimi bokst de bal weg.

73e minuut.
Klungelig pakt Uka de bal. Uka geeft een hoge lob. Beukema is nu in balbezit. Beukema draait met de bal, schiet en ... Bislimi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 8:0

75e minuut.
Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz passt de bal in één keer door. Beukema is nu in balbezit. Beukema geeft een lange en hoge pass. Ciolţea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 9:0

77e minuut.
Klino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uka is nu in balbezit. Uka geeft een lange en hoge pass. Beukema rent richting de bal. Beukema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 10:0

80e minuut.
Mahmudi geeft de bal voor. Rexha is nu in balbezit. Rexha geeft een hoge lob. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Kosova (P) 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 23%, Kosova (P) 77%.
Supreme FC - Kosova (P) 11:0