Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:18
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: KF Corrush Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16242
KF Corrush K.F Tirama
defenca Tactiek taktikë 343
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.4 gemiddelde waardering 36.1
solid Schieten good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Carpintero rent richting de bal. Thesen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carpintero raakt geblesseerd tijdens het duel. Carpintero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lluka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Roczyński speelt de bal door. Ramaj is nu in balbezit. Ramaj geeft de bal voor. Lluka controleert de bal met de borst. Lluka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cytowski rent richting de bal. Thika bereikt de bal nog maar net als eerste. Thika geeft de bal voor. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ngjelo geeft een hoge lob. Fiumefreddo is nu in balbezit. Met opzet legt Pahuara zijn tegenspeler op de grond. Pahuara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Duraj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ganiu de bal. Prifti is nu in balbezit. Prifti heeft problemen om de bal te vangen. Prifti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Thesen met een sublieme pass. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero passt de bal in één keer door. Prifti rent richting de bal. Prifti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lluka rent richting de bal. Lluka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Corrush - K.F Tirama 1:0

34e minuut.
Ramaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaj geeft een lange en hoge pass. Lluka is nu in balbezit. Lluka haalt uit met een fantastische trap. Mavraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Corrush - K.F Tirama 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Corrush 40%, K.F Tirama 60%.
KF Corrush - K.F Tirama 2:0

47e minuut.
Gama geeft een hoge lob. Bicheru rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ismaili ... Strafschop! Ismaili is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bicheru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bicheru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Ravelli probeert wanhopig de bal te grijpen. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Corrush - K.F Tirama 2:1

52e minuut.
Ganiu onderschept slim de pass. Ganiu passt de bal in één keer door. Smakiqi geeft de bal voor. Lluka rent richting de bal. Lluka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ligoreci heeft problemen om de bal te vangen. Lluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lluka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Roczyński onderschept slim de pass. Roczyński probeert naar een medespeler te passen. Smakiqi rent richting de bal. Bicheru verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. Ravelli bokst de bal weg.

59e minuut.
Duraj is nu in balbezit. Duraj geeft een hoge lob. Lluka rent richting de bal. Lluka draait met de bal, schiet en ... Mavraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KF Corrush - K.F Tirama 3:1

61e minuut.
Fiumefreddo kopt de bal weg. Daar is Miu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miu speelt de bal door. Joshua rent richting de bal. Joshua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Smakiqi passt de bal met de wreef. Prifti is nu in balbezit. Prifti passt de bal met de wreef. Lluka rent richting de bal. Lluka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Corrush - K.F Tirama 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Corrush 45%, K.F Tirama 55%.
KF Corrush - K.F Tirama 4:1