Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:20
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Supreme FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19353
Supreme FC Ice Shards
4-3-3 Tactiek giga defensive
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 28.6
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov geeft een hoge lob. Beukema kopt de bal weg. Eftimescu heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu schiet op doel. Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Klino passt de bal in één keer door. Uka rent richting de bal. Eftimescu is nu in balbezit. Uka is nu in balbezit. Uka schiet op doel. Esperante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klino bereikt de bal nog maar net als eerste. Klino passt de bal zonder na te denken. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka haalt uit met een fantastische trap. Kaleci probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bogatîi is nu in balbezit. Uka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogatîi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogatîi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anastasov heeft problemen om de bal te vangen. Lushi is nu in balbezit. Lushi schiet op doel. Ligthart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is Uka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uka passt de bal in één keer door. Beukema met een sublieme pass. Klungelig pakt Eftimescu de bal. Eftimescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kaleci rent richting de bal. Kaleci geeft de bal voor. Klino probeert naar een medespeler te passen. Uka is nu in balbezit. Uka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Eftimescu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beukema neemt de hoekschop. Eftimescu krijgt zijn hoofd ertegen. Esperante maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Ice Shards 1:0

34e minuut.
Rexha probeert naar een medespeler te passen. Beukema probeert naar een medespeler te passen. Eftimescu rent richting de bal. Uka is nu in balbezit. Uka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Brunton met een sublieme pass. Isufi is nu in balbezit. Isufi met een sublieme pass. Lokesson is nu in balbezit. Lokesson draait met de bal, schiet en ... Ligthart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Uka rent richting de bal. Bogatîi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uka. Uka krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Damhus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhinipotoku met de inworp. Beukema is nu in balbezit. Beukema geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 39%, Ice Shards 61%.
Supreme FC - Ice Shards 1:0

50e minuut.
Devaja rent richting de bal. Rexha verovert de bal door een tackle van achteren. Rexha geeft de bal voor. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brunton passt de bal met de wreef. Klino heeft problemen om de bal te vangen. Klino probeert naar een medespeler te passen. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Ice Shards 2:0

58e minuut.
Uka rent richting de bal. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema draait met de bal, schiet en ... Esperante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Ice Shards 3:0

61e minuut.
Klino geeft een hoge lob. Kaleci rent richting de bal. Uka verovert de bal door een tackle van achteren. Uka draait met de bal, schiet en ... Esperante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Esperante niet meer kan verder spelen. Shabani komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Romaniewicz geeft een hoge lob. Eftimescu met een sublieme pass. Beukema heeft problemen om de bal te vangen. Beukema schiet op doel. Shabani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beukema de bal. Beukema met een sublieme pass. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... Shabani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Ice Shards 4:0

74e minuut.
Romaniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniewicz passt de bal in één keer door. Rexha probeert naar een medespeler te passen. Zhinipotoku is nu in balbezit. Zhinipotoku geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 27%, Ice Shards 73%.
Supreme FC - Ice Shards 4:0