Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Boys Tirana AC Kukësi
4q3q3 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 21.7
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy onderschept slim de pass. Godoy met een sublieme pass. Çuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Çuko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - AC Kukësi 1:0

22e minuut.
Palokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Llambi geeft een lange en hoge pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Demaqi rent richting de bal. Kniaź verovert de bal door een tackle van achteren. Kniaź geeft een hoge lob. Esati rent richting de bal. Esati geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zhuri is nu in balbezit. Zhuri geeft de bal voor. Gremniku kopt de bal weg. Daar is Kolgeci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolgeci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kolgeci passt de bal in één keer door. Zhuri controleert de bal met de borst. Kashuri rent richting de bal. Kolgeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolgeci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palokaj met de inworp. Demaqi rent richting de bal. Esati is nu in balbezit. Esati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys Tirana 47%, AC Kukësi 53%.
Young Boys Tirana - AC Kukësi 1:0

51e minuut.
Muslimi geeft een lange en hoge pass. Daar is Zhuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhuri speelt de bal door. Godoy rent richting de bal. Godoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kuqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi rent richting de bal. Llambi speelt de bal door. Godoy rent richting de bal. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Llambi rent richting de bal. Llambi passt de bal in één keer door. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - AC Kukësi 2:0

57e minuut.
Muslimi met een sublieme pass. Gremniku bereikt de bal nog maar net als eerste. Gremniku geeft een lange en hoge pass. Saraqi probeert de bal met de borst te controleren. Saraqi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Llambi is nu in balbezit. Llambi met een sublieme pass. Çuko heeft problemen om de bal te vangen. Godoy rent richting de bal. Godoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - AC Kukësi 3:0

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuqo de bal onder controle te krijgen. Çuko is nu in balbezit. Zguro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çuko raakt geblesseerd tijdens het duel. Godoy neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - AC Kukësi 4:0

72e minuut.
Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi passt de bal zonder na te denken. Godoy is nu in balbezit. Godoy haalt uit met een fantastische trap. Shllaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Çuko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - AC Kukësi 5:0

76e minuut.
Saha is nu in balbezit. Saha passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zhuri de bal onder controle te krijgen. Godoy is nu in balbezit. Godoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys Tirana 43%, AC Kukësi 57%.
Young Boys Tirana - AC Kukësi 5:0