Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Tepelena SK Minatori
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Rasha geeft de bal voor. Sulaj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golemi. Golemi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Caka is nu in balbezit. Salihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caka onderschept slim de pass. Caka haalt uit met een fantastische trap. Goga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Idrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vllasi onderschept slim de pass. Vllasi met een sublieme pass. Caka bereikt de bal nog maar net als eerste. Caka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Tirona de bal. Potoku is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tirona. Tirona krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Begolli met een sublieme pass. Rasha rent richting de bal. Rasha speelt de bal door. Rushiti rent richting de bal. Rushiti schiet op doel. Hoxhallari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Tepelena 51%, SK Minatori 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Tepelena - SK Minatori 0:0

47e minuut.
Idrizi speelt de bal door. Vllasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borovci krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku geeft de bal voor. Daar is Idrizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caka is nu in balbezit. Caka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Golemi passt de bal zonder na te denken. Topalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalli geeft een lange en hoge pass. Caka rent richting de bal. Caka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Tepelena 58%, SK Minatori 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Tepelena - SK Minatori 0:0