Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desi FC AC Partizani
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kaçiu is nu in balbezit. Meidani verovert de bal door een tackle van achteren. Meidani passt de bal zonder na te denken. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Reqica de bal. Meidani bereikt de bal nog maar net als eerste. Meidani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Desi FC - AC Partizani 0:1

6e minuut.
Pernaska is nu in balbezit. Pernaska geeft de bal voor. Frani rent richting de bal. Balilaj onderschept slim de pass. Balilaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Grashtica kopt de bal weg. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaçiu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Frani is nu in balbezit. Balilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Nuhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Balilaj geeft een hoge lob. Veliu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osjeku rent richting de bal. Osjeku schiet op doel. Veliu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desi FC 56%, AC Partizani 44%.
Desi FC - AC Partizani 0:1

49e minuut.
Nuhiu speelt de bal door. Meidani is nu in balbezit. Meidani speelt de bal door. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Grazdani probeert naar een medespeler te passen. Meidani rent richting de bal. Meidani passt de bal in één keer door. Maliqi rent richting de bal. Maliqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desi FC - AC Partizani 0:2

62e minuut.
Selimaj rent richting de bal. Selimaj geeft een hoge lob. Pernaska heeft problemen om de bal te vangen. Maliqi is nu in balbezit. Maliqi met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Nuhiu rent richting de bal. Nuhiu passt de bal zonder na te denken. Reqica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi rent richting de bal. Maliqi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desi FC 52%, AC Partizani 48%.
Desi FC - AC Partizani 0:2