Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Minatori Desi FC
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mislimi verovert de bal door een tackle van achteren. Mislimi passt de bal in één keer door. Osjeku rent richting de bal. Osjeku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Reqica rent richting de bal. Reqica geeft een hoge lob. Daar is Vulaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami is nu in balbezit. Rragami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Minatori - Desi FC 1:0

27e minuut.
Pernaska onderschept slim de pass. Pernaska speelt de bal door. Osjeku bereikt de bal nog maar net als eerste. Osjeku passt de bal in één keer door. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mislimi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kollari komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Osjeku heeft problemen om de bal te vangen. Prizreni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj onderschept slim de pass. Balilaj schiet op doel. Tare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Minatori - Desi FC 1:1

45e minuut.
Zogjani is nu in balbezit. Nura onderschept slim de pass. Nura geeft een lange en hoge pass. Osjeku rent richting de bal. Osjeku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Minatori - Desi FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Minatori 52%, Desi FC 48%.
IF Minatori - Desi FC 1:2

48e minuut.
Nura onderschept slim de pass. Zogjani is nu in balbezit. Zogjani passt de bal met de wreef. Vulaj is nu in balbezit. Vulaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Maliqi de bal onder controle te krijgen. Zogjani rent richting de bal. Zogjani speelt de bal door. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zogjani speelt de bal door. Pernaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernaska met een sublieme pass. Osjeku rent richting de bal. Osjeku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Zogjani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osjeku speelt de bal door. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj draait met de bal, schiet en ... Prizreni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Minatori 47%, Desi FC 53%.
IF Minatori - Desi FC 1:2