Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF 28 Nëntori KF Dinamo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Muhaxheri probeert naar een medespeler te passen. Juka rent richting de bal. Šeme is nu in balbezit. Juka onderschept slim de pass. Juka geeft een lange en hoge pass. Kiço bokst de bal weg.

14e minuut.
Šeme verovert de bal door een tackle van achteren. Lazami verovert de bal door een tackle van achteren. Lazami geeft de bal voor. Mishaxhiu is nu in balbezit. Mishaxhiu geeft de bal voor. Kiço probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krusha is nu in balbezit. Krusha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF 28 Nëntori - KF Dinamo 1:0

17e minuut.
Šeme is nu in balbezit. Šeme probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maxhera bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxhera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mançellari met een harde bal richting middenveld. Hodaj met een sublieme pass. Maxhera rent richting de bal. Maxhera draait met de bal, schiet en ... Dragusha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bellopoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellopoja passt de bal zonder na te denken. Molika bereikt de bal nog maar net als eerste. Molika schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Molika bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiri verovert de bal door een tackle van achteren. Molika bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxhera bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxhera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF 28 Nëntori - KF Dinamo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF 28 Nëntori 65%, KF Dinamo 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF 28 Nëntori - KF Dinamo 1:1

55e minuut.
Koliçi is nu in balbezit. Koliçi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sadikaj de bal onder controle te krijgen. Molika is nu in balbezit. Molika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF 28 Nëntori - KF Dinamo 1:2

86e minuut.
Zhileta kopt de bal weg. Sadikaj rent richting de bal. Sadikaj probeert naar een medespeler te passen. Krusha is nu in balbezit. Krusha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF 28 Nëntori 35%, KF Dinamo 65%.
KF 28 Nëntori - KF Dinamo 1:2