Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Vëllaznimi AC Drita
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Rasha geeft de bal voor. Grazhdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbnori rent richting de bal. Grazhdani verovert de bal door een tackle van achteren. Grazhdani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vëllaznimi - AC Drita 0:1

17e minuut.
Stefa is nu in balbezit. Kaçiu speelt de bal door. Abazi is nu in balbezit. Grazhdani is nu in balbezit. Grazhdani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Merovci met een sublieme pass. Abdyli rent richting de bal. Abdyli passt de bal zonder na te denken. Merovci rent richting de bal. Merovci schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Senka passt de bal zonder na te denken. Merovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merovci schiet op doel. Salihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Abazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fani rent richting de bal. Xhani maakt een afschuwelijke overtreding. Xhani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vëllaznimi 50%, AC Drita 50%.
IF Vëllaznimi - AC Drita 0:1

65e minuut.
Xhani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fani met een snelle inworp. Grazhdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazhdani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Merovci geeft een lange en hoge pass. Senka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rasha. Rasha krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Senka speelt de bal door. Abdyli is nu in balbezit. Tartari rent richting de bal. Abdyli verovert de bal door een tackle van achteren. Abdyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Abazi rent richting de bal. Kaçiu rent richting de bal. Kaçiu geeft een lange en hoge pass. Abdyli heeft problemen om de bal te vangen. Abdyli draait met de bal, schiet en ... Schaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vëllaznimi 39%, AC Drita 61%.
IF Vëllaznimi - AC Drita 0:1