Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF 28 Nëntori IS Luftëtari
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sadikaj met een sublieme pass. Ramovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramovi passt de bal in één keer door. Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tahiri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mishaxhiu de bal onder controle te krijgen. Gërmizaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu onderschept slim de pass. Mishaxhiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Albajrami geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dragusha de bal. Bogdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdani haalt uit met een fantastische trap. Mançellari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF 28 Nëntori - IS Luftëtari 0:1

30e minuut.
Haxhia rent richting de bal. Haxhia geeft de bal voor. Bogdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF 28 Nëntori - IS Luftëtari 0:2

40e minuut.
Tahiri is nu in balbezit. Gërmizaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërmizaj passt de bal met de wreef. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF 28 Nëntori 55%, IS Luftëtari 45%.
KF 28 Nëntori - IS Luftëtari 0:2

47e minuut.
Ramovi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brojka komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tafaj geeft een hoge lob. Varoshi heeft problemen om de bal te vangen. Lazami maakt een afschuwelijke overtreding. Lazami krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Brojka rent richting de bal. Gërmizaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gërmizaj probeert naar een medespeler te passen. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani schiet op doel. Mançellari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Muhaxheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdani onderschept slim de pass. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gërmizaj passt de bal in één keer door. Juka rent richting de bal. Juka passt de bal zonder na te denken. Mishaxhiu is nu in balbezit. Mishaxhiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Haxhia onderschept slim de pass. Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bogdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia rent richting de bal. Haxhia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF 28 Nëntori - IS Luftëtari 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF 28 Nëntori 67%, IS Luftëtari 33%.
KF 28 Nëntori - IS Luftëtari 0:3