Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Dukagjini IS Luftëtari
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nazimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia rent richting de bal. Nazimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia rent richting de bal. Haxhia draait met de bal, schiet en ... Strakosha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gërmizaj met een sublieme pass. Sopaj rent richting de bal. Sopaj passt de bal in één keer door. Bellopoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellopoja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bushi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gërmizaj met een sublieme pass. Prizreni is nu in balbezit. Prizreni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Noli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tafaj onderschept slim de pass. Gërmizaj rent richting de bal. Bellopoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellopoja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kapllani geeft een hoge lob. Gërmizaj probeert naar een medespeler te passen. Bellopoja rent richting de bal. Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Varoshi kopt de bal weg. Haxhia heeft problemen om de bal te vangen. Nazimi rent richting de bal. Haxhia rent richting de bal. Haxhia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Selmanaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia passt de bal in één keer door. Daar is Nazimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazimi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Dukagjini 51%, IS Luftëtari 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Dukagjini - IS Luftëtari 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Gërmizaj de bal. Gërmizaj met een sublieme pass. Tafaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellopoja onderschept slim de pass. Bellopoja draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Bushi met de inworp. Gërmizaj rent richting de bal. Gjakova legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gërmizaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gërmizaj neemt de penalty, wat een uithaal! Noli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gërmizaj rent richting de bal. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia passt de bal zonder na te denken. Nazimi is nu in balbezit. Nazimi haalt uit met een fantastische trap. Strakosha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Govori de bal onder controle te krijgen. Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj met een sublieme pass. Bellopoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellopoja schiet op doel. Noli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kapllani geeft de bal voor. Inworp. Bruçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tafaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafaj geeft de bal voor. Daar is Nazimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazimi schiet op doel. Strakosha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Dukagjini - IS Luftëtari 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Dukagjini 54%, IS Luftëtari 46%.
KF Dukagjini - IS Luftëtari 0:1