Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAKE Shkoder Flamurtari FC
lake Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 25.8
unsatisfactory Schieten average
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Deda de bal. Pascolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Deda verovert de bal door een tackle van achteren. Deda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru speelt de bal door. Boja rent richting de bal. Imovilli onderschept slim de pass. Imovilli geeft een lange en hoge pass. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrinoiu controleert de bal met de borst. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Lama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAKE Shkoder - Flamurtari FC 1:0

10e minuut.
Güngöz geeft de bal voor. Inworp. Liko met de inworp. Klungelig pakt Deda de bal. Deda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gozhdari is nu in balbezit. Deda verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stolarczyk krijgt een gele kaart. Deda raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Deda neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deda is nu in balbezit. Deda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LAKE Shkoder - Flamurtari FC 1:1

27e minuut.
Rama probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Vărzaru met de inworp. Imovilli is nu in balbezit. Imovilli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Boja heeft problemen om de bal te vangen. Alexeico rent richting de bal. Alexeico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Markaj onderschept slim de pass. Markaj probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imovilli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAKE Shkoder 44%, Flamurtari FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAKE Shkoder - Flamurtari FC 1:1

48e minuut.
Majko bereikt de bal nog maar net als eerste. Majko geeft een lange en hoge pass. Farofeiro probeert de bal aan de voet te houden. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Majko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jahiu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gozhdari passt de bal met de wreef. Inworp. Liko met een snelle inworp. Deda bereikt de bal nog maar net als eerste. Deda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Güngöz heeft problemen om de bal te vangen. Güngöz geeft een hoge lob. Imovilli rent richting de bal. Imovilli geeft een hoge lob. Dauti kopt de bal weg. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Stolarczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liko met de inworp. Deda rent richting de bal. Deda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Farofeiro passt de bal zonder na te denken. Markaj heeft problemen om de bal te vangen. Alexeico is nu in balbezit. Alexeico schiet op doel. Lama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAKE Shkoder - Flamurtari FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAKE Shkoder 36%, Flamurtari FC 64%.
LAKE Shkoder - Flamurtari FC 2:1