Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Erzeni IF Vllaznia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Fani kopt de bal weg. Daar is Peçini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peçini geeft een lange en hoge pass. Korona rent richting de bal. Korona geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Plasari passt de bal met de wreef. Fani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Curri de bal. Curri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lamaj onderschept slim de pass. Lamaj passt de bal in één keer door. Matmuja is nu in balbezit. Selmanaj onderschept slim de pass. Selmanaj geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fana rent richting de bal. Fana passt de bal in één keer door. Šeme rent richting de bal. Šeme schiet op doel. Na een snelle pass probeert Prizreni de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - IF Vllaznia 0:1

40e minuut.
Selmanaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeme bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj draait met de bal, schiet en ... Fusha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fusha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Erzeni 50%, IF Vllaznia 50%.
IF Erzeni - IF Vllaznia 0:1

51e minuut.
Selmanaj rent richting de bal. Kryeziu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryeziu passt de bal met de wreef. Peçini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peçini geeft een lange en hoge pass. Pojani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Matmuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Plasari verovert de bal door een tackle van achteren. Plasari geeft een hoge lob. Šeme is nu in balbezit. Šeme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Korona geeft een lange en hoge pass. Peçini kopt de bal weg. Lamaj heeft problemen om de bal te vangen. Curri rent richting de bal. Curri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Erzeni - IF Vllaznia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Erzeni 54%, IF Vllaznia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Erzeni - IF Vllaznia 1:1