Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dukagjini KF Vllaznia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Malaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vila. Malaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Topia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ferra de bal. Rexhaj rent richting de bal. Rexhaj haalt uit met een fantastische trap. Vila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Vllaznia 0:1

21e minuut.
Ferra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shehu rent richting de bal. Shehu geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferra trapt de bal weg van het doel. Topia kopt de bal weg. Rexhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexhaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Vllaznia 0:2

24e minuut.
Metarapi speelt de bal door. Emiri is nu in balbezit. Domi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domi krijgt een gele kaart. Emiri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Rexha is nu in balbezit. Rexha geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gami geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Emiri de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Billa speelt de bal door. Metarapi rent richting de bal. Metarapi passt de bal in één keer door. Domi is nu in balbezit. Domi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dukagjini 42%, KF Vllaznia 58%.
AC Dukagjini - KF Vllaznia 0:2

50e minuut.
Domi rent richting de bal. Metarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi rent richting de bal. Metarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Metarapi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Metarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Metarapi speelt de bal door. Daar is Rexha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domi verovert de bal door een tackle van achteren. Domi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Emiri rent richting de bal. Emiri geeft een hoge lob. Kushi kopt de bal weg. Billa is nu in balbezit. Billa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Topia bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliçi is nu in balbezit. Koliçi passt de bal met de wreef. Malaj is nu in balbezit. Malaj geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dukagjini 34%, KF Vllaznia 66%.
AC Dukagjini - KF Vllaznia 0:2