Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF ADA Elbasani FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Byberi geeft de bal voor. Skela is nu in balbezit. Byberi verovert de bal door een tackle van achteren. Byberi schiet op doel. Daar is Mitrovica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - Elbasani FC 0:1

13e minuut.
Kodra heeft problemen om de bal te vangen. Kodra geeft de bal voor. Tafaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Karteri rent richting de bal. Buda onderschept slim de pass. Buda probeert naar een medespeler te passen. Shakaj is nu in balbezit. Shakaj draait met de bal, schiet en ... Sekiraqa bokst de bal weg.

29e minuut.
Zagreda rent richting de bal. Zagreda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Istogu de bal. Hasanbegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanbegu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rizvanolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvanolli passt de bal zonder na te denken. Emini rent richting de bal. Emini haalt uit met een fantastische trap. Lushi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF ADA 54%, Elbasani FC 46%.
IF ADA - Elbasani FC 0:1

46e minuut.
Shakaj passt de bal zonder na te denken. Rizvanolli rent richting de bal. Emini rent richting de bal. Emini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Emini is nu in balbezit. Emini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - Elbasani FC 0:2

53e minuut.
Istogu is nu in balbezit. Rizvanolli is nu in balbezit. Rizvanolli speelt de bal door. Emini is nu in balbezit. Emini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - Elbasani FC 0:3

57e minuut.
Byberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Byberi geeft een lange en hoge pass. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - Elbasani FC 0:4

68e minuut.
Hasanbegu passt de bal zonder na te denken. Rizvanolli rent richting de bal. Rizvanolli passt de bal in één keer door. Emini is nu in balbezit. Emini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Byberi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xhaxhka komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zotaj is nu in balbezit. Zotaj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ramabaja met een snelle inworp. Rizvanolli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Skela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvanolli onderschept slim de pass. Rizvanolli passt de bal met de wreef. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ramabaja rent richting de bal. Zotaj verovert de bal door een tackle van achteren. Zotaj probeert naar een medespeler te passen. Emini rent richting de bal. Emini draait met de bal, schiet en ... Zoqishta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF ADA 66%, Elbasani FC 34%.
IF ADA - Elbasani FC 0:4