Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Dajti KS Pogradeci
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Kopili met een sublieme pass. Koliçi rent richting de bal. Koliçi met een sublieme pass. Prapashtica bereikt de bal nog maar net als eerste. Prapashtica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bejtaj is nu in balbezit. Bejtaj met een sublieme pass. Cakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakaj draait met de bal, schiet en ... Biçoku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Dajti - KS Pogradeci 0:1

23e minuut.
Ahmetaj passt de bal zonder na te denken. Gjika heeft problemen om de bal te vangen. Ahmetaj probeert naar een medespeler te passen. Cakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Emini is nu in balbezit. Cakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakaj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Begolli de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Dajti - KS Pogradeci 0:2

28e minuut.
Veseli is nu in balbezit. Kopili onderschept slim de pass. Gjika rent richting de bal. Kopili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopili haalt uit met een fantastische trap. Rrushi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bejtaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bejtaj met een snelle inworp. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Dajti 48%, KS Pogradeci 52%.
AS Dajti - KS Pogradeci 0:2

52e minuut.
Veseli geeft een lange en hoge pass. Cakaj rent richting de bal. Begolli verovert de bal door een tackle van achteren. Emini rent richting de bal. Emini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Veseli rent richting de bal. Cantera onderschept slim de pass. Cantera passt de bal zonder na te denken. Kopili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopili schiet op doel. Rrushi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Koliçi geeft de bal voor. Klungelig pakt Kopili de bal. Kopili met een sublieme pass. Prapashtica rent richting de bal. Prapashtica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Dajti - KS Pogradeci 1:2

60e minuut.
Cakaj rent richting de bal. Emini rent richting de bal. Cantera rent richting de bal. Emini is nu in balbezit. Emini draait met de bal, schiet en ... Biçoku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Cakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Prapashtica passt de bal met de wreef. Kopili bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemalaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xhemalaj krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cantera passt de bal in één keer door. Prapashtica bereikt de bal nog maar net als eerste. Muka rent richting de bal. Prapashtica onderschept slim de pass. Prapashtica draait met de bal, schiet en ... Rrushi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gjika is nu in balbezit. Gjika passt de bal in één keer door. Prapashtica rent richting de bal. Prapashtica draait met de bal, schiet en ... Rrushi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Dajti 47%, KS Pogradeci 53%.
AS Dajti - KS Pogradeci 1:2