Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Bylis Elbasani FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Emini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizvanolli rent richting de bal. Rizvanolli onderschept slim de pass. Emini is nu in balbezit. Emini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rizvanolli rent richting de bal. Emini rent richting de bal. Rizvanolli is nu in balbezit. Emini is nu in balbezit. Emini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Qyqalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qyqalla. Qyqalla krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Xhaxhka probeert de bal met de borst te controleren. Dajti is nu in balbezit. Dajti passt de bal in één keer door. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rizvanolli onderschept slim de pass. Rizvanolli passt de bal in één keer door. Daar is Bislimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emini rent richting de bal. Emini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Elbasani FC 0:1

30e minuut.
Karteri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bislimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balilaj rent richting de bal. Balilaj geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Dajti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajti geeft de bal voor. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IS Bylis - Elbasani FC 1:1

43e minuut.
Bislimi is nu in balbezit. Bislimi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagreda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rizvanolli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Bylis 52%, Elbasani FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IS Bylis - Elbasani FC 1:1

61e minuut.
Hasanbegu kopt de bal weg. Rizvanolli is nu in balbezit. Rizvanolli geeft een hoge lob. Fana probeert de bal met de borst te controleren. Fana schiet op doel. Sekiraqa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Emra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Elbasani FC 2:1

68e minuut.
Nexhipi is nu in balbezit. Ramabaja onderschept slim de pass. Ramabaja met een sublieme pass. Rizvanolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvanolli geeft de bal voor. Fetoshi bokst de bal weg.

70e minuut.
Mala verovert de bal door een tackle van achteren. Mala passt de bal zonder na te denken. Daar is Emra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fana is nu in balbezit. Fana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Bylis 42%, Elbasani FC 58%.
IS Bylis - Elbasani FC 2:1