Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elbasani FC IS Korabi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sadikaj speelt de bal door. Hasanbegu is nu in balbezit. Alia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alia krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Byberi verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Papuçiu met de inworp. Balilaj rent richting de bal. Balilaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belshaku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi schiet op doel. Sekiraqa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elbasani FC - IS Korabi 0:1

18e minuut.
Daar is Emini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balilaj is nu in balbezit. Emini verovert de bal door een tackle van achteren. Rizvanolli is nu in balbezit. Rizvanolli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rizvanolli is nu in balbezit. Rizvanolli met een sublieme pass. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini schiet op doel. Susuri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elbasani FC - IS Korabi 1:1

21e minuut.
Senka rent richting de bal. Zagreda onderschept slim de pass. Zagreda probeert naar een medespeler te passen. Emini rent richting de bal. Emini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rizvanolli met een sublieme pass. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Elbasani FC - IS Korabi 2:1

44e minuut.
Emini is nu in balbezit. Ruçi onderschept slim de pass. Rizvanolli is nu in balbezit. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elbasani FC 40%, IS Korabi 60%.
Elbasani FC - IS Korabi 2:1

54e minuut.
Belshaku rent richting de bal. Belshaku geeft een lange en hoge pass. Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi haalt uit met een fantastische trap. Sekiraqa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elbasani FC - IS Korabi 2:2

56e minuut.
Tafaj rent richting de bal. Tafaj geeft een lange en hoge pass. Sadikaj probeert de bal aan de voet te houden. Emini is nu in balbezit. Emini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ramabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruçi is nu in balbezit. Ramabaja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruçi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ruçi kan niet meer verder spelen. Dokoli komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Alia geeft een lange en hoge pass. Llambi rent richting de bal. Byberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi verovert de bal door een tackle van achteren. Llambi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elbasani FC - IS Korabi 2:3

71e minuut.
Daar is Dokoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Emini rent richting de bal. Emini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Alia met een snelle inworp. Dokoli heeft problemen om de bal te vangen. Rizvanolli met een sublieme pass. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elbasani FC - IS Korabi 3:3

84e minuut.
Emra rent richting de bal. Emra geeft een hoge lob. Dokoli heeft problemen om de bal te vangen. Emini rent richting de bal. Emini haalt uit met een fantastische trap. Susuri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sadikaj heeft problemen om de bal te vangen. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini haalt uit met een fantastische trap. Susuri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rizvanolli is nu in balbezit. Rizvanolli draait met de bal, schiet en ... Susuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elbasani FC 42%, IS Korabi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elbasani FC - IS Korabi 3:3