Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Turbina IF ADA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Zoqishta trapt de bal weg van het doel. Godanca kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitrovica de bal. Hashani rent richting de bal. Hashani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Istogu rent richting de bal. Stefa is nu in balbezit. Stefa met een sublieme pass. Hashani is nu in balbezit. Hashani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani schiet op doel. Mitrovica probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Turbina - IF ADA 1:0

27e minuut.
Skela bereikt de bal nog maar net als eerste. Skela speelt de bal door. Shakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakaj haalt uit met een fantastische trap. Beka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Skela bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhavelli passt de bal zonder na te denken. Shakaj is nu in balbezit. Shakaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kulla passt de bal met de wreef. Stefa is nu in balbezit. Stefa probeert naar een medespeler te passen. Hashani is nu in balbezit. Hashani haalt uit met een fantastische trap. Zoqishta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Turbina 44%, IF ADA 56%.
IF Turbina - IF ADA 1:0

48e minuut.
Hashani is nu in balbezit. Mitrovica is nu in balbezit. Hashani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hashani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hashani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Godanca passt de bal met de wreef. Salihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihi passt de bal met de wreef. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Karteri heeft problemen om de bal te vangen. Skela rent richting de bal. Skela speelt de bal door. Shakaj rent richting de bal. Shakaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gurbardhi speelt de bal door. Shakaj heeft problemen om de bal te vangen. Samarxhiu is nu in balbezit. Shakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakaj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Turbina - IF ADA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Turbina 54%, IF ADA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Turbina - IF ADA 1:1