Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elbasani FC KF Devolli
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pashollari met een snelle inworp. Keçi is nu in balbezit. Osimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osimi schiet op doel. Sekiraqa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Pashollari kopt de bal weg. Tafaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Osimi onderschept slim de pass. Pashollari is nu in balbezit. Pashollari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sekiraqa trapt de bal weg. Zagreda kopt de bal weg. Klungelig pakt Duro de bal. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ramabaja met de inworp. Nexhipi rent richting de bal. Zagreda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagreda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elbasani FC 41%, KF Devolli 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elbasani FC - KF Devolli 0:0

64e minuut.
Lumaj passt de bal in één keer door. Samarxhiu is nu in balbezit. Zagreda maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zagreda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zagreda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Samarxhiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Samarxhiu geeft een hoge lob. Tafaj is nu in balbezit. Tafaj met een sublieme pass. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elbasani FC 32%, KF Devolli 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elbasani FC - KF Devolli 0:0