Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Përmeti IF Turbina
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Lazami bereikt de bal nog maar net als eerste. Marishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazami onderschept slim de pass. Daar is Lazami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stefa rent richting de bal. Stefa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bruçi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Godanca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Muriqi passt de bal in één keer door. Daar is Stefa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefa met een sublieme pass. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Përmeti - IF Turbina 0:1

25e minuut.
Inworp. Godanca met een snelle inworp. Stefa geeft de bal voor. Hashani maakt een snoekduik en kopt de bal. Behari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Përmeti - IF Turbina 0:2

30e minuut.
Muriqi met een snelle inworp. Përbreza rent richting de bal. Përbreza geeft een lange en hoge pass. Lazami is nu in balbezit. Lazami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Samarxhiu geeft een lange en hoge pass. Kulla is nu in balbezit. Domi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ristani heeft problemen om de bal te vangen. Përbreza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marishta. Marishta krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Stefa passt de bal in één keer door. Kotja is nu in balbezit. Kotja passt de bal met de wreef. Lazami rent richting de bal. Lazami haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Beka niet meer kan verder spelen. Rama komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Përmeti 63%, IF Turbina 37%.
AC Përmeti - IF Turbina 0:2

58e minuut.
Stefa geeft een hoge lob. Godanca is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Shehu ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Shehu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Godanca raakt geblesseerd tijdens het duel. Stefa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Përmeti - IF Turbina 0:3

60e minuut.
Samarxhiu passt de bal in één keer door. Godanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Godanca speelt de bal door. Daar is Hashani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hashani schiet op doel. Paal! Behari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Përmeti - IF Turbina 0:4

67e minuut.
Samarxhiu kopt de bal weg. Përbreza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marishta onderschept slim de pass. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Muriqi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marishta rent richting de bal. Ristani onderschept slim de pass. Ristani geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Përmeti - IF Turbina 1:4

73e minuut.
Agani geeft een hoge lob. Marishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazami rent richting de bal. Ristani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Përmeti 53%, IF Turbina 47%.
AC Përmeti - IF Turbina 1:4