Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Naftëtari KF Egnatia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Myrtaj passt de bal in één keer door. Tahiraga rent richting de bal. Beqiri onderschept slim de pass. Pacolli verovert de bal door een tackle van achteren. Pacolli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Beqiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sopaj geeft een lange en hoge pass. Mazrreku heeft problemen om de bal te vangen. Papuqi rent richting de bal. Papuqi passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Lezha rent richting de bal. Lezha geeft de bal voor. Krasniqi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Restelica is nu in balbezit. Restelica draait met de bal, schiet en ... Hamza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Restelica geeft een hoge lob. Shehu heeft problemen om de bal te vangen. Duro rent richting de bal. Shehu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Beqiri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lezha met een snelle inworp. Pacolli is nu in balbezit. Pacolli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Papuqi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kristo komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Mazrreku heeft problemen om de bal te vangen. Mazrreku geeft een hoge lob. Gurbardhi rent richting de bal. Tahiraga verovert de bal door een tackle van achteren. Tahiraga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Naftëtari - KF Egnatia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Naftëtari 45%, KF Egnatia 55%.
SK Naftëtari - KF Egnatia 0:1

58e minuut.
Kolgeci onderschept slim de pass. Kolgeci met een sublieme pass. Pacolli met een sublieme pass. Tahiraga rent richting de bal. Tahiraga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kristo rent richting de bal. Pacolli rent richting de bal. Zyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacolli onderschept slim de pass. Pacolli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Beqiri rent richting de bal. Tahiraga verovert de bal door een tackle van achteren. Tahiraga passt de bal met de wreef. Restelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Restelica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bislimi met een sublieme pass. Gurbardhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacolli is nu in balbezit. Pacolli schiet op doel. Gurbardhi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Naftëtari - KF Egnatia 0:2

85e minuut.
Shehu rent richting de bal. Shehu geeft de bal voor. Bislimi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kristo de bal. Kristo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mazrreku onderschept slim de pass. Beqiri rent richting de bal. Beqiri passt de bal in één keer door. Restelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Restelica schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Naftëtari 42%, KF Egnatia 58%.
SK Naftëtari - KF Egnatia 0:2