Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Partizani KS Vëllaznimi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Boja geeft de bal voor. Reqica kopt de bal weg. Tafaj probeert de bal aan de voet te houden. Susuri rent richting de bal. Susuri haalt uit met een fantastische trap. Bufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Zhinipotoku is nu in balbezit. Brando onderschept slim de pass. Brando passt de bal met de wreef. Susuri is nu in balbezit. Susuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Partizani - KS Vëllaznimi 1:0

12e minuut.
Dili is nu in balbezit. Brando verovert de bal door een tackle van achteren. Susuri rent richting de bal. Susuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Partizani - KS Vëllaznimi 2:0

21e minuut.
Brando rent richting de bal. Brando passt de bal met de wreef. Siliqi rent richting de bal. Susuri onderschept slim de pass. Susuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Partizani - KS Vëllaznimi 3:0

26e minuut.
Zhinipotoku rent richting de bal. Brando verovert de bal door een tackle van achteren. Brando met een sublieme pass. Susuri rent richting de bal. Susuri schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Latifi kopt de bal weg. Zhinipotoku heeft problemen om de bal te vangen. Brando speelt de bal door. Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri draait met de bal, schiet en ... Bufi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bufi probeert naar een medespeler te passen. Reqica kopt de bal weg. Tafaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Brando onderschept slim de pass. Brando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bufi met een harde bal richting middenveld. Reqica heeft problemen om de bal te vangen. Brando rent richting de bal. Brando draait met de bal, schiet en ... Bufi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Partizani 30%, KS Vëllaznimi 70%.
KF Partizani - KS Vëllaznimi 3:0

57e minuut.
Susuri verovert de bal door een tackle van achteren. Brando bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Brando rent richting de bal. Brando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Reqica geeft een lange en hoge pass. Majko speelt de bal door. Dragusha probeert naar een medespeler te passen. Susuri is nu in balbezit. Susuri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kurtishi is nu in balbezit. Kurtishi speelt de bal door. Lekaj rent richting de bal. Lekaj draait met de bal, schiet en ... Jorgo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zagreda probeert naar een medespeler te passen. Latifi is nu in balbezit. Boja is nu in balbezit. Latifi onderschept slim de pass. Latifi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Susuri rent richting de bal. Brando is nu in balbezit. Susuri is nu in balbezit. Brando bereikt de bal nog maar net als eerste. Brando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Partizani 42%, KS Vëllaznimi 58%.
KF Partizani - KS Vëllaznimi 3:0